Introductie NIEUWE jeugdtrainers voor ZOB

26 februari 2021 12:00


Traditiegetrouw richt ZOB rond deze tijd van het jaar de blik al op het volgende seizoen. Om de continuïteit van onze jeugdopleiding te waarborgen, is het belangrijk dat er in een vroeg stadium duidelijkheid is over de samenstelling van de technische staf voor de verschillende selecties. Daardoor kan er komende zomer direct een goede en frisse start gemaakt worden.

ZOB is verheugd de volgende nieuwe trainers te kunnen introduceren:

Lars ten Broek hoofdtrainer de JO19-selectie.
Jesper Steur hoofdtrainer JO17-selectie.
Ferry Noordhuis  hoofdtrainer JO15-selectie

INTRODUCTIE LARS TEN BROEK:

lars.jpg

Goedendag, ik stel mezelf graag even voor. Mijn naam is Lars ten Broek, 40 jaar en woonachtig in Assendelft. 

Ik ben nu aan mijn 4e seizoen bezig als trainer bij Sporting Krommenie. De eerste twee seizoenen de JO15-1, vervolgens de JO17-1 en dit seizoen train ik de JO19-1. Na 4 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en vanaf volgend seizoen ga ik de JO19-1 van ZOB trainen en coachen tijdens wedstrijddagen. 

Een trainer waar ik veel bewondering voor heb is Diego Simeone, de huidige trainer van Atletico Madrid. 

Zijn bevlogenheid en passie, prachtig om te zien. Ondanks dat Atletico zware concurrentie heeft van Barcelona en Real Madrid heeft Simeone met Atletico Madrid al vele prijzen gepakt. Superknap!

Als speler heb ik bij WFC (inmiddels Fortuna Wormerveer), SVA, Saenden en Blauw Wit (W) in het eerste gespeeld. 

1 van mijn favoriete spelers is Zlatan Ibrahimovic. Een speler met een geweldige erelijst en ontzettend knap dat Zlatan  op zijn 39ste nog steeds op het allerhoogste niveau van meerwaarde is voor AC Milaan. Wat een geweldenaar!

In Nederland ben ik al vanaf jongs af aan supporter van AZ. Als kleine jongen heb ik enkele jaren op loopafstand van de Alkmaarderhout gewoond. Uit school voetbalde ik dan met mijn vriendjes op het trainingsveld van AZ naast het oude stadion. Tja, toen kon dat allemaal nog..Ha ha. Mooie tijd om op terug te kijken.

Mijn doelstelling voor het volgend seizoen is om jonge spelers verder te helpen in hun ontwikkeling als voetballer. 

Hopelijk kunnen er vervolgens in de toekomst meerdere spelers doorstromen naar de selectie van ZOB.

Als trainer wil ik daarnaast zoveel mogelijk wedstrijden met het TEAM WINNEN! 

Inmiddels al vele positieve verhalen over de club ZOB gehoord. Heb daarom nu al veel zin om aankomend seizoen aan de slag te gaan bij ZOB, dus graag tot in augustus!

INTRODUCTIE JESPER STEUR:

jesper.jpg

Mijn naam is Jesper Steur, ik ben 23 jaar oud en woon in Spanbroek.

Ik studeer fysiotherapie aan de HVA en zit op het moment in mijn 3e leerjaar.

Waar begon mijn voetbalcarrière

Vanaf dat ik klein was ben ik begonnen met voetballen bij VVS’46. Bij VVS’46 heb ik de F, E en D pupillen doorlopen waarna ik uitgenodigd werd om te komen voetballen bij Hollandia Hoorn. Bij Hollandia heb ik drie seizoenen mogen voetballen op een hoog niveau.  Momenteel speel ik in de selectie van VVS’46.

In 2010 ben ik begonnen als scheidsrechter bij VVS’46. Dit vond ik destijds zo leuk dat ik tussen 2014 en 2016 een aantal jaar heb gefloten voor de KNVB. Hiermee ben ik gestopt omdat ik een keuze moest gaan maken tussen een carrière als scheidsrechter of als trainer.

Hoe ben ik voetbaltrainer geworden

In 2013 ben ik begonnen aan mijn trainerscarrière bij VVS’46. Waarna mijn interesse in het trainersvak is gegroeid. Via de sportopleiding CIOS Haarlem heb ik diverse diploma’s mogen behalen waaronder mijn UEFA C en UEFA B licentie.

Ik heb bij Hollandia Hoorn, Afc’34 en VVS’46 diverse teams mogen trainen en coachen. Op dit moment train ik de jo16-1 bij VVS’46. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en heb zin om aankomend seizoen met de jongens van de jo17-1 bij v.v. Zob aan de gang te gaan.

Mijn doelstelling voor aankomend seizoen is om de spelers handvaten te geven om zich te ontwikkelen als team en individu. Als team is het streven om boven in de hoofdklasse mee te kunnen doen.

INTRODUCTIE FERRY NOORDHUIS:

noorthuis.jpg

Naam: Ferry Noordhuis

Geboortedata 30-07-1981

Woonplaats Purmerend

Trainer sinds 2019

Vorige clubs Kwiek 78

Functie komend seizoen Hoofdtrainer Jo 15

Voorbeeld als trainer Josep Guardiola

Favoriete club Ajax

Favoriete speler Zlatan Ibrahimovic

Doelstelling  Zo hoog mogelijk eindigen met verzorgd voetbal, en plezier hebben.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!