Deelname KNVB Regiocup

8 maart 2021 16:00


Door de coronacrisis ligt het amateurvoetbal al weer geruime tijd stil. De competitie van de A-categorie senioren is vanaf heden definitief stopgezet. Voor de A-categorie Jeugd is de deadline 17/18 april en B-categorie senioren & jeugd is de competitie ook definitief stopgezet.

De KNVB heeft als alternatief de Regiocup in het leven geroepen voor als de regering de maatregelen gaat versoepelen en er weer gevoetbald mag worden. Deze Regiocup zal dan gespeeld worden in de maanden mei en juni waarbij het weekend van 26/27 juni als laatste weekend gepland staat. Elk team speelt dan 8 tot 9 wedstrijden tegen clubs uit de regio. De tegenstanders komen dan uit dezelfde klasse of een klasse hoger of lager. De KNVB gaat op voorhand al een poule-indeling maken en elk team wordt automatisch ingedeeld, tenzij de vereniging uiterlijk woensdag 17 maart 2021 aangeeft welk team niet wenst mee te doen aan de Regiocup.

Daarom vragen wij aan alle coördinatoren en leiders om te inventariseren of er voldoende animo is binnen het team. Als je aangeeft dat je mee wilt doen moet je er uiteraard ook wel zijn. Wedstrijden verplaatsen wordt erg moeilijk. Men moet wel rekening houden dat ouders bij de wedstrijden geen toegang hebben tot het betreffende complex, uiteraard wel de begeleiding zoals trainers en leiders. Gelukkig wordt er in de regio gevoetbald en zal de reistijd niet lang zijn.

Graag verzoeken wij jullie om uiterlijk woensdag 17 maart 2021 via de coördinatoren aan de wedstrijdsecretaris kenbaar te maken welk team er niet aan wenst deel te nemen.

Wanneer je wel meedoet hoef je dat dus niets te laten weten, het team wordt automatisch ingedeeld.

 

We hopen op veel voetbalplezier tijdens deze Regiocup!

 

Hoofdbestuur & jeugdcommissie v.v. ZOB

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!