De laatste loodjes voor de Jeugd

24 mei 2021 11:00


Het is zeer spijtig dat het seizoen door Covid niet zo is gelopen zoals andere seizoenen. Gelukkig hebben de jeugdteams wel gewoon kunnen trainen en op regelmatige basis onderlinge partijtjes op zaterdagen kunnen spelen. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer lekker van start gaan met de nieuwe competitie.

Op dit moment ligt er nog een plan van de KNVB voor het spelen van de Regiocup. Dit is een zeer korte competitie tegen clubs uit de omgeving. De KNVB heeft tot en met 28 mei 2021 de gelegenheid om de Regiocup te cancelen. Mocht de Regiocup doorgaan, dan zullen deze wedstrijden in de huidige teamsamenstelling worden gespeeld.

De kans dat deze Regiocup ook doorgaat is echter onzeker. Daarom ligt het volgende draaiboek klaar:

In de week van 25 mei zullen alle teams in de huidige samenstelling voor de laatste keer samen trainen. Vanaf maandag 31 mei zullen alle teams van JO9 tot en met JO19 trainen in de nieuwe leeftijdscategorie. De nieuwe trainers zullen aan het roer staan en alle kinderen in de diverse leeftijdscategorieën zullen bekeken worden. In de maand juni zullen de voorlopige selecties/teamindelingen bekend worden gemaakt. De eerste en tweede teams zullen samen een selectie vormen. Na de zomervakantie zal gestart worden met de trainingen en zullen de trainers bepalen wie er in welk team zal spelen.

 

Het complex zal sluiten vanaf 1 juli en maandag 2 augustus weer opengaan. Wanneer de trainingen weer zullen starten, ligt aan de diverse trainers. Zij zullen dit zelf aan de teams berichten.

 

Op 12 juni is het Nationale Voetbaldag. Jeugdleden van mini's tot en met JO12 kunnen aan dit toernooi meedoen samen met vrienden of vriendinnen. Meld deze vrienden of vriendinnen graag aan. In de middag spelen de O13 t/m O19 onderlinge partijtjes. Op de site kun je verdere informatie vinden. Het belooft een gezellige dag te worden!

 

Aan het einde van het seizoen moet ook alle wedstrijdkleding en trainingspakken worden ingeleverd. De kleding moet worden ingeleverd bij de trainer/leider van het team. Zij zullen daar een bericht over sturen in de groepsapp. Op de trainingsavonden van 26, 27 en 28 juni zal alle kleding worden ingeleverd.

 

Het jeugdbestuur wenst iedereen nog een mooie laatste paar weken van dit voetbalseizoen. We gaan er na de zomervakantie een mooi nieuw seizoen van maken!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!