CONTRIBUTIE INNEN GAAT IN HET VERVOLG VIA CLUBCOLLECT

19 juli 2021 14:30


vvZOB werkt samen met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie-inning. Grootste verandering voor de leden zal zijn, dat u voor aanvang van komend seizoen en vervolgens ieder seizoen een mailtje ontvangt om uw keuzes voor betalen aan te geven. Het eerste mailtje mag u verwachten in juli.

ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen geautomatiseerd (dus makkelijker) gaat. Voor zowel u als de vereniging levert dit voordelen op. Het grootste voordeel voor u is het betaalgemak. Voorafgaand aan ieder seizoen krijgt u een mail met een betaalverzoek en zal u aan moeten geven of u in één of twee termijnen wil betalen (bij keuze voor twee termijnen wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht) en op welke wijze (via Ideal, automatische incasso of zelf overmaken via de bank).

Belangrijk; deze mail met betaalverzoek moet u dus ieder seizoen behandelen!

Verder is het belangrijk alle gegevens in het online betaalverzoek te controleren en verifieren.

Wat gaat er veranderen?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail en/of sms zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens onze vereniging. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of in twee termijnen. Hierbij heeft u de keuze tussen een betaling via Ideal, automatische incasso en een betaling middels een overschrijving via uw bank. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur. 

Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens de vereniging, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester en ledenadministratie. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar; www.clubcollect.com/nl/members.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect, dan kunt u altijd terecht bij het bestuur. 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!