Scheidsrechters!!!!! Scheidsrechters!!!!! Scheidsrechters!!!!!

28 oktober 2021 14:45


Zoals u waarschijnlijk wel via de media heeft vernomen is er bij de KNVB sinds dit seizoen een groot tekort aan scheidsrechters. Uiteraard ondervinden wij bij ZOB daar ook de gevolgen van.!!

Wij zijn dan ook per direct op zoek naar nieuwe jonge scheidsrechters voor de wedstrijden van JO11 & JO12 als voorbode om daarna wedstrijden te gaan fluiten op een groot veld bij wedstrijden van JO13, JO14 en JO15. Wanneer dat gewenst is kan daar ook een cursus aan vast gekoppeld worden.

Tevens zijn wij ook met spoed op zoek naar scheidsrechters voor de wedstrijden vanaf JO17. Deze wedstrijden hebben ook een scheidsrechter nodig alleen is er elk weekend weer een enorm tekort. Als bij deze wedstrijden geen scheidsrechter aangesteld kan worden kan de wedstrijd niet doorgaan met alle gevolgen van dien. De jongens en meiden kunnen niet voetballen en de club krijgt een boete van de KNVB voor het niet door laten gaan van de wedstrijd. Wanneer men hierin geïnteresseerd is kan ook hier een cursus aan vast gekoppeld worden.

Wij zijn met grote spoed op zoek naar scheidsrechters voor de oudere jeugd.   

Wanneer je hierin geïnteresseerd bent kan je je aanmelden bij Rob van den Ancker               06-30256712, de huidige scheidsrechtercoördinator.

De Jeugscommissie

scheids.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!