Only Friends JO12-1

29 oktober 2021 16:15


Op uitnodiging van Only Friends mocht ZOB JO12-1 afgelopen donderdag een hele bijzondere oefenwedstrijd spelen tegen een nieuw selectieteam van Only Friends.

Een aantal weken geleden werden we benaderd of wij hier voor open stonden.
Wat een eer; hier hoefden wij niet lang over na te denken. Natuurlijk willen we dat! Dezelfde avond was alles al geregeld en ingepland.

Op het prachtige complex in Amsterdam werden we donderdag ontvangen door oprichter Dennis Gebbink. Na een kleine rondleiding heeft Dennis ons via een presentatie uitgelegd waar Only Friends voor staat.

De doelstelling van Sportclub Only Friends is

“Only Friends wil, op een toonaangevende manier, sporters met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”

Kinderen, ouders en trainers waren hier echt allemaal van onder de indruk. Wat een fantastisch initiatief en wat heerlijk om die positiviteit en gastvrijheid te voelen vanaf het moment dat je het complex op loopt.

 
Met de Champions League hymne op de speakers werd de warming-up ingezet. Eerlijk is eerlijk, ook hier ben je met zijn allen weer even stil van J

Het was een spannende gelijk opgaande wedstrijd met veel enthousiasme aan beide kanten. Het was de allereerste wedstrijd van dit selectieteam van Only Friends, maar wat zijn ze goed!

 

Alle kinderen gaven na afloop eerlijk toe dat het best spannend vonden en behoorlijk onder de indruk waren. Allemaal vonden ze het een hele leuke, leerzame avond. Super geslaagde avond dus.

 
Only Friends, Dennis, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame avond. Jullie zijn kanjers!

Tot snel.

Sportieve groet van jullie nieuwe vrienden ZOB JO12-1

only2.jpg


only.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!