Werkzaamheden op ons complex

5 november 2021 14:30


Even korte update over de aankomende werkzaamheden.
Sponsor GERMIECO gaat komende week starten met het parkeerterrein.
HAK gaat de komende maanden met groot materiaal boren.
Er zit een tijdelijke en permanente oplossing aan te komen voor de verlichting op het C&D veld.
Lees meer....

Vorig jaar juni ging onze lang gekoesterde wens in vervulling; de gemeente Beemster stelde budget beschikbaar om de velden en het parkeerterrein te renoveren. Het C&D veld zijn inmiddels grotendeels gereed. Er vinden nog steeds gesprekken plaats met de gemeente over de verlichting. Er is nu zicht op een tijdelijke en permanente verlichting die voor ons, bewoners en natuur een passende oplossing is. Hierover volgt later meer informatie. 
Komende weken gaat onze sponsor GERMIECO aan de slag met ons parkeerterrein. Er komen ruim 20 extra plaatsen bij.  De werkzaamheden zullen 5 weken duren. Er is door GERMIECO goed nagedacht hoe de overlast tot een minimum beperkt kan worden. We zijn hier heel blij mee. Het voorste gedeelte van het parkeerterrein wordt na 5 weken definitief opgeleverd. 
Het achterste gedeelte van het parkeerterrein zal worden voorzien van tijdelijke belijning. Dit komt omdat de Stadverwarming binnenkort gaat starten met het boren onder de provinciale weg door. Dit gaat met zwaar materieel gebeuren en zal enkele maanden in beslag nemen. Niet alle parkeervakken zullen daardoor beschikbaar zijn.
De blubber op het bestaande parkeerterrein wordt meegenomen in het onderhoud wat de gemeente zelf wil gaan doen. Daar zijn nog geen concrete afspraken over gemaakt maar we gaan er vanuit dat dit voortvarend door de gemeente wordt opgepakt. 
Kortom, er staat heel wat te gebeuren. We houden jullie op de hoogte.

Logo-Germieco-Blauw-2013-klein.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!