Aangepast trainingsschema seizoen 2021-2022 ingaande 15 november.

12 november 2021 14:15


Aan het eind van vorig seizoen hadden we de toezegging van de gemeente dat er in september ook op veld C en D verlichting zou zijn. Dat was ook de reden dat we het contract met de KNVB om op maandag 10x van het A-veld gebruik te maken, gewoon door konden laten gaan. Helaas is het de Gemeente niet gelukt om te zorgen dat de verlichting ook geplaatst kon worden. Sterker nog : er moest een andere procedure worden gestart, waardoor er voorlopig nog geen extra verlichting komt. Nieuwe planningen durven wij op dit moment niet af te geven.

Doordat de verlichting er uiteindelijk nog niet kwam zijn we vervolgens voor eigen rekening maar “nood” verlichting gaan huren. Immers bij het maken van het trainingsschema bij de start van het seizoen, was er vanuit gegaan dat we in ieder geval op 3 velden terecht konden.

Nu dat allemaal niet meer lukt moeten we helaas het trainingsschema  maken op basis van 2 beschikbare velden . Dat betekent: inschuiven. Bijna alle teams zullen iets van hun trainingstijd moeten inleveren. Ten slotte heeft ieder team recht op training, dus zullen we deze last gezamenlijk moeten dragen. Niet leuk uiteraard en vervelend omdat je de trainingsopbouw in de loop van het seizoen anders moet gaan doen omdat je bijv. in plaats van 1,5 uur per keer deze winter 1 uur per keer kan trainen.

Juist in deze situatie moet je elkaar niet tegenwerken, maar samenwerken!!! Daar kom je het verst mee. In principe kan je pas met de warming-up beginnen op jouw begintijd en niet eerder! Tenzij…… je met je voorganger tot een gezamenlijke afspraak hierover kan komen.

 

Onderstaand schema gaat dan met ingang van maandag 15 november in…..


VOOR TRAININGSCHEMA KLIK HIER

trainingsschema_12-11-21.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!