Nieuws over de situatie van Jan (Stekelenburg)

19 januari 2022 17:00


Afgelopen week heeft onze penningmeester, Jan Stekelenburg, zijn taken moeten neerleggen om gezondheidsredenen. We zijn hier uiteraard erg van geschrokken en hopen dat hij snel hersteld zodat hij weer tijd voor zijn gezin heeft, die door de fulltime werkzaamheden bij ZOB ernstig in de verdrukking is geraakt.

Jan heeft de afgelopen vier seizoenen veel voor onze club betekend. Wat begon voor hem als penningmeester breidde zich al gauw uit naar veel andere activiteiten. Naast zijn financiële werkzaamheden ontfermde hij zich ook over de ledenadministratie, sponsors, voorzitter- en secretaris activiteiten, velden renovatie en de realisatie van de overkapping etc. etc.

Jan heeft de vereniging echt flink vooruitgeholpen. Gezien de moeilijke (corona) tijd en de problemen die dat voor ons en de vereniging meebracht (en nog meebrengt), is dat een mega klus voor Jan geweest.

Super bedankt Jan!

 Het mag duidelijk zijn dat het onmogelijk is om Jan zomaar te vervangen. De lasten maar ook de lusten van al Jan zijn werkzaamheden moeten we gezamenlijk gaan oppakken. We zijn allemaal lid van een mooie vereniging. Het mooie van een vereniging is dat we het samen kunnen en mogen doen.

De komende weken gaan wij de activiteiten en verantwoordelijkheden goed prioriteren en onderbrengen. Dat zal in veel gevallen van tijdelijke aard zijn om zo de weg vrij te maken voor een lange termijn oplossing. Wij kunnen dit niet alleen en gaan daarom jullie om hulp vragen. Heb jij nu al ideeën of wil jij je steentje bijdragen dan is dat natuurlijk super welkom. Meld je dan via hoofdbestuur@vvzob.nl

Loek Settels

Rob van den Ancker

Gijs Bakker (algemeen bestuurslid a.i.)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!