Selectie ZOB 1 seizoen 2022-2023 krijgt vorm Deel 2

13 mei 2022 15:00


Achter de schermen wordt gewerkt om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven

We zijn als team nog aan het knokken om in de 1e klasse te blijven maar het nieuwe seizoen 2022-2023 volgt alweer snel. Onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Hans Schakel zijn we de selectie aan het samenstellen. Via onze site willen we jullie de komende tijd op de hoogte houden hoe onze selectie eruit gaat zien.

De volgende spelers zullen in ieder geval ook volgend seizoen tot de selectie behoren.

Onderaan staan de nieuwe spelers voor het seizoen 2022-2023

Jerrold van de Eeckhout

Jerrold speelt alweer een aantal seizoenen bij ZOB en heeft helaas wat te maken gehad met blessures. Op dit moment is hij weer fit en zit hij weer bij de selectie. Volgend seizoen gaan we weer een fitte Jerrold zien die inzetbaar op de gehele linkerflank.

Jerrold_v_d_Eeckhout.jpg


Tim van Duuren

Een aantal jaren geleden begonnen in de jeugd en vervolgens doorgestroomd naar de selectie. Dit seizoen heeft Tim zijn kans gegrepen en is onze 1e keeper geworden.

Tim_v_Duuren.jpg

 

Kid Ronday

Doelpunten maakt hij overal(Ajax, HBOK, Monnickendam) en met name na de winterstop heeft hij dat ook bij ZOB laten zien. Ook volgend seizoen zijn wij weer verzekerd van zijn scorend vermogen.

Kid_Ronday_1.jpg


Wouter van Os

Onze aanvoerder die al vanaf zijn jonge jaren bij ZOB is begonnen en een aantal jaren in de opleiding van AZ heeft doorgebracht. Inmiddels alweer velen jaren een vaste waarde in de selectie.

1Wouter_v_Os.JPG

 

Marko Pals

Onze vice-aanvoerder en al vanaf de f-pupillen spelend bij ZOB. In de verdediging een rots in de branding en zowel centraal als back inzetbaar. Natuurlijk maakt hij ook volgend seizoen weer deel uit van de selectie.

Marko_Pals.jpg

 

Colin Coenderman

Een ervaren middenvelder/aanvaller die op meerdere posities is in te zetten. Begonnen bij Purmersteijn maar inmiddels al vele jaren bij ZOB en kan dus ook als een echte ZOB-er worden beschouwd.

Colin_Coenderman.jpg 

 

Dennis Pals

Dennis speelt al vanaf de f-pupillen bij ZOB. Na een tussenpozen speelt hij alweer vele jaren in het 1e en brengt als middenvelder veel ervaring en gedrevenheid binnen het team.

Dennis_Pals.jpg 


Rowin Mol

Rowin heeft in de jeugd bij onder meer Utrecht en FC Volendam gespeeld en is een zeer ervaren speler. Ook multifunctioneel en dus op meerdere plekken inzetbaar. Speelt inmiddels alweer 3 jaar bij ZOB

Rowin_Mol.jpg 


Stefan van Wonderen

Met zijn snelle rushes vanaf de zijlijn een gevaar voor iedere tegenstander. Stefan is ook een echte ZOB-er die vanaf de f-pupillen bij ons speelt en na even weg te zijn geweest weer een vaste waarde is in de selectie.

Stefan_v_Wonderen.jpg


Nigel Schaasberg

Dit jaar helaas wat pech met een blessure maar Nigel is op de weg terug. Al op hele jonge leeftijd bij de jeugd van ZOB aangesloten en aanvallend een zeer gevaarlijke speler.

Nigel_Schaasberg.jpg 

 

Dave Ninteman

Dave heeft jaren bij Hollandia en Zwaluwen 30 gespeeld. Kwam samen met Mohad Zaoudi, onze huidige trainer, in het seizoen 2017/2018 naar ZOB en is als aanvallende middenvelder niet meer weg te denken.

Dave_Ninteman.jpg 

 

Danny Streekstra

Danny kwam via Ajax(zaterdag) en Elinkwijk In het seizoen 2019/2020 bij de ZOB terecht en heeft zijn waarde bewezen. Hij is zowel op het middenveld als ook in de verdediging inzetbaar.

Danny_Streekstra.jpg 


Danny Been

Ook Danny Been heeft bij Ajax(zaterdag) gespeeld en kwam via OFC bij ZOB terecht, heeft dus een bak aan ervaring. Dit is alweer zijn 3e seizoen bij ZOB

Danny_Been.jpg 


Jasper van der Kroon

Jasper speelde vorige seizoen nog in het O19 team van ZOB en is een succes van ons nieuwe O23 team waarmee we dit jaar zijn gestart. Al snel in de voorbereiding sloot hij aan bij het 2e en halverwege het seizoen steeds meer bij het 1e. Volgend seizoen sluit hij definitief aan bij de 1e selectie.

Jasper_v_d_Kroon_in_actie.JPG


We zijn heel blij dat bovengenoemde spelers nu al hebben toegezegd onze mooie club trouw te blijven. Als er weer ontwikkelingen zijn m.b.t. de selectie voor het komende seizoen dan kunt u dit weer lezen op onze site.

Bestuur

vvZOB

Nieuwe spelers bij de selectie

Kevin Hijlkema

Kevin Hijlkema is 25 jaar oud, heeft in de jeugd bij De Wherevogels, IVV en uiteindelijk bij vpv Purmersteyn gespeeld. Hier speelde hij in het inmiddels opgeheven Zaterdag 1 team. Afgelopen seizoen speelde Kevin bij sv Beemster in de zaterdag 1.

Kevin_Hijlkema.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!