Selectie ZOB 1 seizoen 2022-2023 krijgt vorm Deel 3

5 juni 2022 15:00


Achter de schermen wordt gewerkt om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven

Ook volgend seizoen speelt ZOB in de 1e klasse, en het nieuwe seizoen 2022-2023 volgt alweer snel. Onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Hans Schakel en zijn assistent Raoul Nectar zijn we de selectie aan het samenstellen. Via onze site willen we jullie de komende tijd op de hoogte houden hoe onze selectie eruit gaat zien.

De volgende spelers zullen in ieder geval ook volgend seizoen tot de selectie behoren.

Onderaan staan de nieuwe spelers voor het seizoen 2022-2023

Jerrold van de Eeckhout

Jerrold speelt alweer een aantal seizoenen bij ZOB en heeft helaas wat te maken gehad met blessures. Op dit moment is hij weer fit en zit hij weer bij de selectie. Volgend seizoen gaan we weer een fitte Jerrold zien die inzetbaar op de gehele linkerflank.

Jerrold_v_d_Eeckhout.jpg


Tim van Duuren

Een aantal jaren geleden begonnen in de jeugd en vervolgens doorgestroomd naar de selectie. Dit seizoen heeft Tim zijn kans gegrepen en is onze 1e keeper geworden.

Tim_v_Duuren.jpg

 

Kid Ronday

Doelpunten maakt hij overal(Ajax, HBOK, Monnickendam) en met name na de winterstop heeft hij dat ook bij ZOB laten zien. Ook volgend seizoen zijn wij weer verzekerd van zijn scorend vermogen.

Kid_Ronday_1.jpg


Wouter van Os

Onze aanvoerder die al vanaf zijn jonge jaren bij ZOB is begonnen en een aantal jaren in de opleiding van AZ heeft doorgebracht. Inmiddels alweer velen jaren een vaste waarde in de selectie.

1Wouter_v_Os.JPG

 

Marko Pals

Onze vice-aanvoerder en al vanaf de f-pupillen spelend bij ZOB. In de verdediging een rots in de branding en zowel centraal als back inzetbaar. Natuurlijk maakt hij ook volgend seizoen weer deel uit van de selectie.

Marko_Pals.jpg

 

Colin Coenderman

Een ervaren middenvelder/aanvaller die op meerdere posities is in te zetten. Begonnen bij Purmersteijn maar inmiddels al vele jaren bij ZOB en kan dus ook als een echte ZOB-er worden beschouwd.

Colin_Coenderman.jpg 

 

Dennis Pals

Dennis speelt al vanaf de f-pupillen bij ZOB. Na een tussenpozen speelt hij alweer vele jaren in het 1e en brengt als middenvelder veel ervaring en gedrevenheid binnen het team.

Dennis_Pals.jpg 


Rowin Mol

Rowin heeft in de jeugd bij onder meer Utrecht en FC Volendam gespeeld en is een zeer ervaren speler. Ook multifunctioneel en dus op meerdere plekken inzetbaar. Speelt inmiddels alweer 3 jaar bij ZOB

Rowin_Mol.jpg 


Stefan van Wonderen

Met zijn snelle rushes vanaf de zijlijn een gevaar voor iedere tegenstander. Stefan is ook een echte ZOB-er die vanaf de f-pupillen bij ons speelt en na even weg te zijn geweest weer een vaste waarde is in de selectie.

Stefan_v_Wonderen.jpg


Nigel Schaasberg

Dit jaar helaas wat pech met een blessure maar Nigel is op de weg terug. Al op hele jonge leeftijd bij de jeugd van ZOB aangesloten en aanvallend een zeer gevaarlijke speler.

Nigel_Schaasberg.jpg 

 

Dave Ninteman

Dave heeft jaren bij Hollandia en Zwaluwen 30 gespeeld. Kwam samen met Mohad Zaoudi, onze huidige trainer, in het seizoen 2017/2018 naar ZOB en is als aanvallende middenvelder niet meer weg te denken.

Dave_Ninteman.jpg 

 

Danny Streekstra

Danny kwam via Ajax(zaterdag) en Elinkwijk In het seizoen 2019/2020 bij de ZOB terecht en heeft zijn waarde bewezen. Hij is zowel op het middenveld als ook in de verdediging inzetbaar.

Danny_Streekstra.jpg 

 

Jasper van der Kroon

Jasper speelde vorige seizoen nog in het O19 team van ZOB en is een succes van ons nieuwe O23 team waarmee we dit jaar zijn gestart. Al snel in de voorbereiding sloot hij aan bij het 2e en halverwege het seizoen steeds meer bij het 1e. Volgend seizoen sluit hij definitief aan bij de 1e selectie.

Jasper_v_d_Kroon_in_actie.JPG


We zijn heel blij dat bovengenoemde spelers nu al hebben toegezegd onze mooie club trouw te blijven. Als er weer ontwikkelingen zijn m.b.t. de selectie voor het komende seizoen dan kunt u dit weer lezen op onze site.

De trainer en spelers die vertrekken bij de club:

Trainer Mohad Zaoudi gaat naar AFC zaterdag 1.

Doelman Bjorn Huisman gaat naar Medemblik.

Yassin El Yaakoubi gaat naar Fortuna Wormerveer.

Lester Aarsman gaat naar de Meteoor.

Romeo Fecunda en Dennis Jansen vertrekken samen naar Hollandia.

En natuurlijk zoals gebruikelijk bij de vv ZOB wensen wij ze allemaal veel geluk bij hun nieuwe vereniging.

Bestuur

vvZOB

Nieuwe spelers bij de selectie

Kevin Hijlkema

Kevin Hijlkema is 25 jaar oud, heeft in de jeugd bij De Wherevogels, IVV en uiteindelijk bij vpv Purmersteyn gespeeld. Hier speelde hij in het inmiddels opgeheven Zaterdag 1 team. Afgelopen seizoen speelde Kevin bij sv Beemster in de zaterdag 1.

Kevin_Hijlkema.jpg


Bob Springer

Ooit in een ver verleden ben ik begonnen met voetballen bij de Wherevogels. Hierna heb ik 1 jaar bij Purmersteijn gespeeld om vervolgens voor 3 jaar bij FC Volendam in de jeugd te spelen. Na een leuke 3 jaar ben ik terug terechtgekomen bij Purmersteijn. Hier heb ik de afgelopen 5 jaar gespeeld, 2 jaar in de A’tjes en 3 bij de senioren. Na de afgelopen 3 seizoenen veel last te hebben gehad van blessures was ik wel toe aan een nieuwe omgeving. Mijn keuze voor komend seizoen is op ZOB gevallen omdat dit een gezellige club is met een mooi complex op een goed niveau. Ik kijk erg uit naar de start van het seizoen en hoop vooral eindelijk weer lekker veel minuten te maken!
Bob_Springer.jpg


Miran Begovic

Ik begon toen ik klein was bij De Wherevogels. Daar heb ik gespeeld tot en met de dtjes. Daarna ben ik naar Purmersteijn gegaan en daar de jeugd doorlopen. Toen ging ik naar de zaterdag 1 van Purmersteijn en ben vervolgens naar Beemster gegaan.
Miran_Begovic.jpg


Floris Schievink

Bij FC Purmerend begonnen met keepen als 11 jarige in de B2 selectie. Dat jaar erop naar ZOB gegaan waar ik 1 jaar gespeeld heb. 

Na ZOB heb ik 4 seizoenen gespeeld bij Vpv Purmersteijn. Daarna heb ik 3 seizoenen gespeeld bij de Asc De Volewijckers. 

 Die club viel uit elkaar en ik zag er geen potentie meer in. Ik ben opzoek gegaan naar een club waar ik mij weer op mijn plek voelde en een prestatie gericht doel had. Ik kwam toen via via bij ZOB waar ik mij dit seizoen ga aansluiten. Ik heb er zin in.

Floris_Schievink.jpg


Ciro Verkooijen

Toen ik 6 jaar was wist ik dat ik keeper wilde worden. Bij Zaanlandia in Zaandam was ik tot mijn 11de jaar in F- en E-teams vaste keeper en zat ik in het traject van de AZ Voetbalschool in de Regio.

Toen werd ik gevraagd om bij FC Volendam te komen spelen. Daar ben ik keeper geweest van O12 tot en met O17 en werd ik een aantal keren opgeroepen door de KNVB. Vervolgens kwam ik bij AFC terecht. Eerst een seizoen in O19-1 en daarna in Zondag 2.

Van Amsterdam ben ik naar Beverwijk gegaan om bij DEM in O23 aan de slag te gaan. Helaas kwam ik door omstandigheden niet aan spelen toe. Nu krijg ik bij ZOB de kans het keepen weer op te pakken en hopelijk veel minuten te maken.

Ciro_Verkooijen.jpg


Manolito Joren is de zesde speler die het volgend seizoen de selectie komt versterken.
Manolito stelt zich even voor:
Mijn naam is Manolito Joren en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Amsterdam, en ik ben begonnen als 5 jarige bij Fortius in Amsterdam Oost.

Vanaf de F pupillen bij  CTO 70 tot de D pupillen. Toen was ik nog aanvaller rechtsbuiten. 

Vanaf de D pupillen tot de A Junioren bij avv Zeeburgia.Toen ik bij zeeburgia begon te spelen ben ik omgeturnd tot rechtsback.

Vanaf de A Junioren sv Diemen tot het 1e elftal. In de A Junioren was ik laatste man en in het 1e elftal was ik rechtermiddenvelder aanvallend ingesteld.

Van sv Diemen ging ik naar de Ajax amateurs. Twee seizoenen Ajax Amateurs. Daar speelde ik rechts- en linksback.

Eén seizoen Elinkwijk. Daar was ik weer middenvelder/rechtsback

Eén seizoen HBOK. Hier heb ik een heftige blessure gehad aan mijn achterste meniscus, die was gescheurd.

Eén seizoen bij asv Arsenal. Hier ben ik weer goed hersteld en heb rechtsback gespeeld.

Toen belde sv Hoofddorp waar ik één seizoen heb gespeeld als rechtsback. 

En nu maak ik de overstap naar vv ZOB. 

Mijn voorkeur persoonlijk gaat ook uit naar het zaterdagvoetbal, en voor mijn privé leven is voetballen bij vv ZOB de beste optie. De keuze was dus snel gemaakt. Het is een mooie club, met een geweldig complex

Ik ben een rechtsback die aanvallend is ingesteld maar zeker ook verdedigd zijn mannetje staat. 

Ik hoop dat ik bij vv ZOB mijn steentje kan bijdragen voor het team en dat we een goed seizoen kunnen neerzetten.

Manolito.jpg

Manolito Joren met Alfred Bosman van de terchnische staf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!