Sixentoernooi weer een grandioos succes

27 mei 2022 18:15


Na 2 jaar afwezigheid door corona Sixentoernooi weer ouderwets gezellig


ZOB Sixen-toernooi 2022 geweldig succes!

De 32-ste aflevering van het ZOB Sixen-toernooi zit er op! Wat een feest is het geweest op de woensdag en donderdag van Hemelvaart! Dat de inschrijvingslijst al weer na anderhalve week was volgeboekt met 40 teams ( met 8 ploegen op de reservelijst) beloofde al veel. Tel daarbij 2 dagen mooie weer, zo’n 600 mensen op het complex en fantastische DJ’s aan de knoppen bij op, en we hadden 2 topdagen.

En ook belangrijk, er is geen wanklank gevallen (dus er kan wel degelijk zonder scheidsrechter worden gevoetbald). Er werd op beide dagen op 12 velden gespeeld, en het bleek toch moeilijker dan gedacht om de “Pallets” (de speciale Sixen-doeltjes) te raken.

Belangrijk was ook dat de organisatie stond als een huis! Aad en Koos hadden de organisatie tot in de puntjes voorbereid (ervaren rotten als het zijn). De bar- en keukenbrigade van 20 mensen onder leiding van Saskia liep als een trein en zorgde dat iedereen snel muntjes had om te eten en te drinken.

De schoonmaak- en onderhoudsploegen onder leiding van Jan en Anne waren woensdagnacht, donderdagmorgen (erg vroeg!) en vrijdagmorgen druk in de weer om kantine, terras en kleedkamers weer tijdig schoon te krijgen. Het complex moet immers voor de donderdag en de zaterdag weer spic-en span zijn.

Dank gaat ook uit naar Bavaria, Gebr van ’t Hek bv, De Graaf Afvalbeheer, Ageras Security & Services en Vader Verhuur voor hun professionele ondersteuning.

Wij zijn best een beetje trots dat wij elk jaar zo’n succesvol evenement kunnen  en mogen organiseren!

Oh ja, bijna vergeten, de winnaar van het Sixen-toernooi 2022 is geworden:  FC Twente!!!!

Volgend jaar maar weer? Noteer dan alvast 17 en 18 mei 2023 in uw agenda.

Sixen-commissie.

Sixen_1.jpg

winnaar_FC_Twente.jpg

                   Winnaar Sixentoernooi 2022  FC Twente 


Dennis_Jansen.JPG


Leon_Pals.JPG


Wouter_in_actie.JPG

Voor meer foto's klik op de link https://myalbum.com/album/dLV2ddXF8y7r

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!