Twee nieuwe keepers voor de selectie

8 juni 2022 19:30


twee nieuwe keepers bij de selectie voor het seizoen 2022 - 2023

Omdat twee keepers om verschillende redenen de club hebben verlaten,  is de technische staf er in geslaagd om twee opvolgers aan de selectie toe te voegen. Het zijn Floris Schievink en Ciro Verkooijen en beiden zijn 20 jaar.

Floris Schievink stelt zich voor:

Bij FC Purmerend begonnen met keepen als 11 jarige in de B2 selectie. Dat jaar erop naar ZOB gegaan waar ik 1 jaar gespeeld heb. 

Na ZOB heb ik 4 seizoenen gespeeld bij Vpv Purmersteijn. Daarna heb ik 3 seizoenen gespeeld bij de Asc De Volewijckers. 

 Die club viel uit elkaar en ik zag er geen potentie meer in. Ik ben opzoek gegaan naar een club waar ik mij weer op mijn plek voelde en een prestatie gericht doel had. Ik kwam toen via via bij ZOB waar ik mij dit seizoen ga aansluiten. Ik heb er zin in.
Floris_Schievink.jpg

Floris Schievink 
 
Ciro Verkooijen stelt zich voor:

Toen ik 6 jaar was wist ik dat ik keeper wilde worden. Bij Zaanlandia in Zaandam was ik tot mijn 11de jaar in F- en E-teams vaste keeper en zat ik in het traject van de AZ Voetbalschool in de Regio.

Toen werd ik gevraagd om bij FC Volendam te komen spelen. Daar ben ik keeper geweest van O12 tot en met O17 en werd ik een aantal keren opgeroepen door de KNVB. Vervolgens kwam ik bij AFC terecht. Eerst een seizoen in O19-1 en daarna in Zondag 2.

Van Amsterdam ben ik naar Beverwijk gegaan om bij DEM in O23 aan de slag te gaan. Helaas kwam ik door omstandigheden niet aan spelen toe. Nu krijg ik bij ZOB de kans het keepen weer op te pakken en hopelijk veel minuten te maken.
Ciro_Verkooijen.jpg

Ciro Verkooijen

Floris_en_Ciro.jpg

Floris en Ciro samen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!