Opruimen verplaatsbare doelen naar verzamelplek - VV ZOB

Opruimen verplaatsbare doelen naar verzamelplek

17 september 2022 10:45


Alle materialen en doelen opruimen na elke training

Beste trainers en leiders,

Nu de competitie op het punt van beginnen staat, willen wij nog even de regels aanhalen met betrekking tot de verplaatsbare (senioren- en jeugd-) trainingsdoelen. En met name voor de donderdagavond

Voor aanvang van het seizoen hebben we een informatiemoment gehad. Daar was helaas niet iedereen bij aanwezig.

Een van de belangrijkste afspraken is dat iedere trainer/leider aan het eind van de training er voor zorgt dat de materialen, vooral DOELTJES, worden opgeruimd.  

Mocht degene die na jou traint aangeven dat hij de door jouw gebruikte doeltjes ook wil gebruiken is dat natuurlijk ook goed, MAAR dan is hij meteen degene die die doelen moet opruimen. En dat  houdt niet in aan de kant van het veld schuiven! maar naar het stenen pleintje naast het clubhuis plaatsen.

Na de donderdagavond-trainingen mogen er dus:

  • op het A-en op het B-veld GEEN verplaatsbare doelen meer te staan. Ook niet langs de zijlijnen;
  • op de looppaden tussen de tribune en het A-veld, tussen het A-veld en het B-veld en tussen het C-veld en D-veld GEEN verplaatsbare doelen meer te staan;
  • Ook op het C- en D-veld GEEN verplaatsbare doelen meer te staan.

 

Het plaatsen van doelen op de looppaden hindert het publiek om te lopen en te kijken. Er is ook kans op struikelpartijen omdat het pad dan voor 90% gestremd is.

Deze maatregel is ook nodig om te zorgen dat de eerste jeugdwedstrijden op de vroege zaterdagmorgen op tijd kunnen beginnen.

Dat zou betekenen dat aan het eind van iedere trainingsavond er geen doeltjes meer op het veld staan en hoeft de accommodatiecommissie op vrijdag niet eerst ruim twee uur alle doeltjes op te ruimen, zodat er op zaterdagochtend op tijd met de wedstrijden gestart kan worden.

Wij vertrouwen erop dat alle trainers/coaches en leiders onderling afstemmen op welke wijze aan deze regel uitvoering wordt gegeven.

We rekenen op ieders medewerking!

Het bestuur en de jeugdcommissie..

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!