ZOB is de samenwerking aangegaan met Usportfor. - VV ZOB

ZOB is de samenwerking aangegaan met Usportfor.

30 maart 2023 14:15


Wij gaan samenwerken met Usportfor om wedstrijden en trainingen op ons
A-veld op beeld te kunnen vastleggen.
Via onze site (livestream) of online ClubTV pagina van ZOB of App kan je wedstrijden live volgen indien deze worden opgenomen.

Usportfor.jpg

Waarde voor de gebruikers

Het systeem is van meerwaarde voor alle betrokkenen van onze club (trainers, spelers, supporters en sponsoren). Onze trainers en analisten kunnen de beelden gebruiken voor analyses en ontwikkeling van spelers. Door spelers in iedere situatie bewust te maken van hun spel of techniek, leren ze situaties herkennen en kunnen ze dat gebruiken voor hun ontwikkeling.  

Clubtv pagina van ZOB  Link: ClubTV

Wil jij opgenomen wedstrijden op het A veld  live bekijken of terugzien? Dat kan nu met het camerasysteem van Usportfor. Jullie kunnen ons nu overal in de wereld volgen via desktop, tablet en telefoon. Usportfor heeft een app ontwikkeld voor Apple & Android gebruikers. Download onze app nu via de Apple store of Google Play Store.

 

Met het camerasysteem is er een extra optie bijgekomen voor de sponsoren. Zet je logo of naam in beeld voor extra publiciteit. Tijdens het live uitzenden van wedstrijden is het mogelijk om één of meerdere (sponsor) logo’s in beeld te brengen. Op deze manier kan je als sponsor extra zichtbaarheid krijgen. Voor meer informatie over deze extra optie kan je contact opnemen met de sponsorcommissie (sponsor@vvzob.nl).   

Usportfor.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!