Accommodatie

Onbekend

Fortuna Wormerveer E4 ZOB E3 3-2

Zonder de geblesseerde Ryan en zieke Jari van Ommeren reisden we af richting Wormerveer.

Het tijdstip van 13:00 uur was in ieder geval aangenaam met een prachtig zonnetje.

Gelukkig wilde Ruben invallen zodat we toch op volle sterkte aan de wedstrijd begonnen.

Lange tijd ging de wedstrijd gelijk op en werden de keepers aan beide kanten weinig beproeft.

Nadat Robin op links een tegen aanval goed onderbrak en in volle vaart richting goal van Fortuna

stoof stelde hij Jari A in staat om goed af te ronden (1-0). Nog voor rust kwam Fortuna op gelijke hoogte door een snelle uitval op rechts waarbij de Fortuna speler niet was te stoppen en deze schoof de bal beheerst langs Vladimir. Ruben gaf enkele goede corners en voorzetten maar we kregen de bal er niet in. Stijn had nog een mooi afstand schot die rakelings voorlangs in. Met een stand van 1-1 gingen we de rust in.

In de rust werd aangegeven dat we iets scherper moeten zijn in de omschakeling en een niet meteen ons hoofd laten zakken als het even niet lukt.

De tweede helft begon dan ook voortvarend en het was Robin meteen vanuit achter mee naar voren ging en met een mooie schuiver de 2-1 inleidde. Voetballend werden we sterker maar bij de tegenstander speelde een grote jongen die ook nog vrij snel was en af en toe voor gevaar zorgde bij ons goal. Vladimir had al een aantal keer goed opgetreden en onze achterlinie met Thomas en Lars stond goed te verdedigen.

Helaas was een snelle counter van Fortuna voldoende om de 2-2 te maken en zelfs de 3-2.

Door een mooie slalom van Bram voor de goal van Fortuna net voor het laatste fluitsignaal legde Bram goed af op Stijn die genadeloos uithaalde. De keeper wist hem met zijn vingertoppen uit het doel te houden. Dit was tevens de laatste actie en einde wedstrijd.

Al met al was een gelijkspel niet onverdiend geweest maar gingen we met lege handen naar huis.

Volgende keer beter en we hopen dan weer dat Ryan en Jari van O hersteld zijn.