ZOB JO11-3

E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 30

9 april 2016 9:15

Hellas Sport E1 – ZOB E3 ( 9 april 2016)

Aangekomen bij Hellas Sport leek het wel of wij het enige team waren wat mocht voetballen, zo rustig was het op dit mooie complex. Met in het achterhoofd dat we vorige keer met 4-7 verloren hadden door de snelle buitenspelers van Hellas Sport begonnen we met een goede verdedigende linie. Dit was ook wel nodig want vanaf het begin drukte Hellas Sport ons terug op eigen helft.

Bij een van de schaarse uitvallen van ZOB was het Ryan die bekeken de 0-1 scoorde. De keeper van Hellas Sport wilde liever mee voetballen wat wat nog enkele gevaarlijke momenten voor de goal van Hellas Sport opleverde maar daar wisten we niet optimaal gebruik van  te maken.Verder was het vooral Hellas Sport die ons op eigen helft terugdrukte. Door goed verdedigen en uitstekend keeperswerk van Vladimir wisten we lang de voorsprong te behouden. Uiteindelijk waren het een tweetal afstand schoten van Hellas Sport die een 2-1 opleverde voor de rust.

Na het glaasje limonade was het de vliegende start van ZOB wat Hellas Sport overdonderde. Jari van O. zag de keeper van Hellas Sport te ver voor zijn goal staan en schoot van ruime afstand met een mooie boogbal de bal  in het goal. Onze supporters zaten nog lekker aan de koffie en kregen hier niets van mee. Vervolgens bleven wij volop aanvallen en was het Jari A die met een hard schot die nog werd afgeketst door een verdediger alsnog het doel in ging, 2-3 voorsprong ! Ook Bram wist nog met een mooi schot ( paal !)  te stormdrift voort te zetten. Eindelijk kwamen onze supporters uit de kantine en die hadden niet meegekregen dat we inmiddels voor stonden. Vladimir had wederom nog enkele katachtige reddingen en het leek erop alsof die onverslaanbaar was maar toch wist Hellas Sport de gelijkmaker 3-3 te scoren. Met nog 2 minuten te gaan ging ZOB weer in de aanval en Jari A. wist nogmaals het net te vinden door beheerst af te ronden na een mooie combinatie 3-4 !. Het leek alsnog wij met de buit naar huis gingen maar Hellas Sport perste er nog een laatste wanhoops aanval uit en de bal ging er uiteindelijk via een kluts in 4-4.

Als met al een terechte uitslag waarin we hebben laten zien dat we ondanks een achterstand flexibel zijn teruggekomen op basis van wilskracht en strijd.