5 - 3

Fortuna Wormerv. E4

E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 30

23 april 2016 10:00

Vandaag stond op het Zuidoosterpark de wedstrijd tegen Fortuna Wormerveer op het programma. Helaas was Robin er vandaag niet bij, dus met 1 wissel mochten de mannen van de E3 het opnemen tegen de grote spelers/speelster van Fortuna waar in de uitwedstrijd helaas nipt van was verloren in de laatste minuut.

ZOB ging goed van start en gaf veel druk waardoor Jari A mooi voor de keeper werd gezet door een lange bal van Stijn, 1-0. Snel daarna volgde al de 2-0 van Ryan na een mooie uittrap van Vladimir. Ondanks de hagel hielden Thomas, Lars en Stijn de verdediging mooi dicht. En wat er wel doorheen kwam, werd gestopt door Vladimir of soms met het nodige kunst- en vliegwerk door de goed samenwerkende verdedigers.

Op het middenveld werd hard gewerkt door Bram en voorin zorgden de beide Jari's en Ryan voor goede aanspeelpunten wat voor de rust nog leidde tot de 3-0 van Stijn.

Ook na de rust bleven de mannen hard werken, met resultaat dat Jari de 4-0 kon scoren. Ze dachten dat ze er al waren, helaas was er nog niet afgefloten en kon de tegenstander met een mooi uitgespeelde aanval en een snoeihard schot nog wat terug doen, 4-2.

Jari en Jari zorgden voor orde op zaken en met een mooie lob werd de keepster gepasseerd. Vlak voor tijd deed Fortuna met een mooi schot nog wat terug, eindstand 5-3.

Al met al een leuke en sportieve wedstrijd om naar te kijken! Goed gedaan mannen!