Beemster 1 (zon) - ZOB 1

Beemster 1 (zon)

1 - 4

23 juli 2018 19:30

In de strijd om de Beemster-cup heeft ZOB tegen het pas naar de 2e klasse gepromoveerde Beemster een dik verdiende 4-1 overwinning behaald. Op het wat hobbelige ijsbaanterrein had de scheidsrechter in iedere helft een drankpauze ingelast, en dat was gezien de hitte zeker geen overbodige luxe. ZOB was duidelijk de bovenliggende partij, en kwam dan ook in de eerste helft terecht op een 2-0 voorsprong. Het team werd bij deze wedstrijd gecoacht door het duo Kees Jan Pals en Martijn Veltmeijer. Deze hadden voor deze wedstrijd enkele spelers uit het 2e en 3e team er bij gehaald, maar ook bij de wissels in de tweede helft bleef ZOB de betere ploeg en liep het uit naar een dik verdiende 4-1 overwinning. Opvallend was het feit dat na 1 ½ jaar blessureleed doelman Maxim Volkers in de tweede helft zijn come-back maakte. Gezien de mogelijkheden die beide ploegen nog kregen had een 8-2 uitslag zeker niet misstaan. Het is voor de zesde keer op rij dat ZOB de Beemster-cup wint.

Scoreverloop:   Jerry Scholten              1-0

Dave Ninteman             2-0

Jerry Scholten              3-0 (pen.)

Kevin Grent                  4-0

Juriaan Schaap             4-1