ZOB wint overtuigend met 0-3 bij Zandvoort

20 oktober 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Zandvoort – ZOB 0-3

Uit bij Zandvoort heeft ZOB zich uitstekend hersteld na twee mindere wedstrijden. In de gelijknamige badplaats werd de thuisploeg naar een overtuigende 0-3 nederlaag gespeeld. Vanaf het eerste fluitsignaal drukte ZOB de tegenstander in de verdediging en was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij.

Al in de 2e minuut kwam ZOB op een 1-0 voorsprong. Dave Ninteman combineert met Dennis Jansen door de verdediging van Zandvoort, en laatstgenoemde scoorde beheerst de 1-0. Na deze snelle treffer bleef ZOB geconcentreerd en goed spelen, en gaf het Zandvoort geen ruimte om gevaarlijk te worden voor het eigen doel. In de 29e minuut scoort uitblinker Dennis Jansen opnieuw. Vanaf de linkerkant geeft Colin Coenderman een bekeken steekbal op de kleine en behendige speler die voor de tweede keer de keeper van Zandvoort kansloos laat en zo de ruststand op 2-0 bepaald.

Ook in de tweede helft blijft ZOB de betere ploeg, en kan Zandvoort maar zelden gevaarlijk worden. In de 55e minuut moet Kevin Grent er met een hamstringblessure af, en wordt vervangen door Nigel Schaasberg. In de 60e minuut komt ZOB aan de linkerkant gevaarlijk door, een bekeken pas van Dave Ninteman komt bij de net ingevallen Nigel Schaasberg die met een harde schuiver de keeper van Zandvoort voor de derde keer kansloos laat. Na deze treffer zit de wedstrijd in het slot, en drong ZOB niet echt meer aan. Ook bij Zandvoort was het laatste beetje hoop verdwenen, en waren vriend en vijand het er over eens dat de 0-3 een terechte uitslag was. Door de andere uitslagen in de competitie doet ZOB weer volop mee in de strijd om de bovenste plaatsen, en kan de ploeg zaterdag tegen Jong Holland doorpakken op het vertoonde spel.

Scoreverloop:   2e min   1-0       Dennis Jansen

29e min 2-0       Dennis Jansen

60e min 3-0       Nigel Schaasberg