ZOB wint eerste oefenwedstrijd bij FC Purmerend met 0-2

Purmerend 1 (zon)

0 - 2

ZOB 1

30'
Kevin Grent (schot)
72'

Datum

6 augustus 2020 20:00

Accommodatie

Sportpark De Vork
De Vork 9
1704BX
HEERHUGOWAARD
tel. 072-5717868

Na 4 maanden i.v.m. het corona zonder wedstrijd te spelen, heeft ZOB dan eindelijk weer een wedstrijd gespeeld. Op 7 maart speelde de ploeg van trainer Mo Zaoudi de laatste wedstrijd uit bij Breukelen met 0-0 gelijk, en nu na meer dan 4 maanden de eerste van een reeks oefenwedstrijden tegen FC Purmerend, de ploeg van oud ZOB trainer Bart Hoogland.

Tim_plukt_bal_uit_de_lucht.jpg

Beide ploegen hadden duidelijk last van de warme temperatuur, en lag het tempo in de wedstrijd niet al te hoog en kon er na zo een lange tijd van afwezigheid nauwelijks sprake zijn van wedstrijdritme. Er was nog aardig wat publiek afgekomen op de wedstrijd, en beide ploegen maakten er naar omstandigheden een leuke pot van. Trainer Bart Hoogland had zijn ploeg verdedigend goed neergezet, en ZOB had de nodige moeite om kansen te creëren. Trainer Mohad Zaoudi liet de spelers allemaal tenminste Eén helft spelen, en wisselde in de tweede helft bijna het gehele team. De nieuwkomers Lester Aarsman, Yassin El Yaakoubi en Romeo Fecunda lieten zien dat de selectie in de breedte duidelijk sterker is geworden.

concentratie_bij_Kevin_Grent.jpg

Tegen 3e klasser Purmerend had ZOB het meeste balbezit, was het combinerend duidelijk de betere ploeg, maar kon het niet echt tot grote kansen komen. Het tempo laag vaak te laag, en de bal werd te vaak gebracht. De eerste 25 minuten van de tweede helft speelde ZOB directer en had Purmerend niet zo veel meer in te brengen. De ploeg van trainer Bart Hoogland verdiend echter wel een compliment dat slechts met 0-2 verloren werd van het twee klassen hoger spelende ZOB

Nigel_komt_gevaarlijk_door.jpg

Beide trainers vonden het dan ook een nuttige oefenwedstrijd die ondanks de hitte voor beide kanten positieve punten opleverde. De trainers kunnen dan ook met een positief gevoel de competitie in gaan in hun klasse. Opvallend feit bij ZOB was nog dat oud eerste elftal speler Henk de Moes als assistent-trainer is toegevoegd aan de technische staf.

Stefan_v_Wonderen_in_actie.jpg

Scoreverloop:

30e min.            0-1  Kevin Grent

71e min.            0-2  Dave Ninteman

Robin_Steevers_passt.jpg         

Rowin_passeeractie.jpg

Tik op de link voor meer foto's 

https://myalbum.com/album/misiPcWMpZUa?fbclid=IwAR0CXs7OED_w2njEx3nX5s4U3sGnVTGkgVlJH38E8wEofAD300wjV9yhZHE

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!