... (schot)
... (schot)

Groep 1 05

29 augustus 2020 17:30

In de eerste officiële wedstrijd sinds maart heeft ZOB de eerste bekerwedstrijd tegen SVW 27 met 2-1 gewonnen. In de gehele wedstrijd was ZOB de betere ploeg, maar verzuimde om de score hoger uit te laten vallen. De 2-1 stand was al voor de rust bereikt. De pas vader geworden Colin Coenderman zorgde voor de 1-0 voorsprong. SVW 27 kon in de 33e minuut wat tegen dé verhouding in op gelijke hoogte komen. Nog voor de wissel komt ZOB via de bewegelijke Dennis Jansen op een terechte 2-1 voorsprong. Ook in de tweede helft bleef ZOB de bovenliggende partij maar verzuimde om de score verder uit te bouwen. In de slotfase wordt een treffer van ZOB nog afgekeurd wegens een handbal van Stefan v Wonderen. In de Poule kan ZOB a.s. Zaterdag goede zaken doen omdat Kolping Boys en Purmersteyn niet verder kwamen dan een gelijk spel