Sportlaan 2
1456DB
WIJDEWORMER
tel. 06 - 53205006

Het was koud en nat en het werd een hele treurige middag in Neck. ZOB hield stand in een moeilijke beginfase en kwam zelfs verassend voor in 24e minuut. Yannick profiteerde van onoplettendheid in de verdediging van DZS. Hij omspeelde knap de keeper van DZS en schoot ZOB op voorsprong. Maar 2 minuten later was het al gelijk en vlak voor rust kwam DZS op voorsprong.

Na rust kwam ZOB er niet meer aan te pas. Op een spekglad veld viel het niet mee om tot goed voetbal te komen. Op alle fronten was DZS beter en liep na rust uit naar een 6 - 1 voorsprong. Ondanks enkele goede reddingen van Boaz die erger voorkwam.

Hopelijk volgende week beter weer en een veel beter ZOB in de uitwedstrijd tegen Kwadijk.