... (schot)
85'

13 september 2022 20:00

Sportpark De Toekomst

ZOB heeft de oefenwedstrijd tegen Ajax dat uitkomt in de 4e divisie met 5-1 verloren. Het was een leerzame wedstrijd tegen een sterke tegenstander. De 1e helft begon ZOB goed aan de wedstrijd, en creëerden wat kleine kansen. Na de goede beginfase viel ZOB wat terug en kwamen al snel op een 2-0 achterstand. Wel wat geflatteerd komt Ajax nog voor de rust op een 4-0 voorsprong door persoonlijke fouten bij ZOB.

In de 2e helft speelde ZOB een sterke partij, en via de opkomende Kevin Egbars die een voorzet op maat afleverde op Colin Coenderman die de 4-1 binnen kon werken. Vlak voor het einde kon Ajax nog de 5-1 scoren door een fout op de eigen helft bij ZOB. Een wat geflatteerde uitslag, maar al met al toch een leerzame en nuttige wedstrijd, met een goede inbreng van Kevin Egbars en Bob Springer uit het 2e team. Zaterdag speelt de ploeg uit bij Zwaluwen 30 H voor de beker, en bij een gelijkspel is ZOB geplaatst voor de volgende ronde.