Home - VV ZOB

Home

ZOB loot Hollandia voor de beker

Gisteren, 23 september 12:45  Dinsdagavond 24 Oktober 20:00 uur Hollandia - ZOB voor de bekermeer »

44x gelezen

UITSTEL: cursus "Train de trainers" gaat niet door!

21 september 12:00  Vanwege beperkte animo hebben we samen met de docenten moeten besluiten dat dit niet het juiste moment is om deze cursus te geven. Om de cursus succesvol te laten zijn, voor met name de praktijk- en groepsopdrachten, is een minimale groepsgrootte nodig. Dat is helaas niet gelukt en dus hebben we besloten om de cursus niet door te laten gaan. Uitstel geen afstel!meer »

176x gelezen

Uitgifte Trainingspakken voor NIEUWE leden

13 september 12:00  Voor de NIEUWE leden, die al meedoen aan de wedstrijden op de zaterdagen, is er op wo 20 sep en do 21 sep a.s. de mogelijkheid om hun blauwe trainingspak (in bruikleen) te komen ophalen. meer »

565x gelezen

Trainingstijden seizoen 2023-2024

12 augustus 12:15  Bij deze de voorlopige trainingstijden van komend seizoenmeer »

1046x gelezen

ZOB is de samenwerking aangegaan met Usportfor.

30 maart 14:15  Wij gaan samenwerken met Usportfor om wedstrijden en trainingen op ons A-veld op beeld te kunnen vastleggen. Via onze site (livestream) of online ClubTV pagina van ZOB of App kan je wedstrijden live volgen indien deze worden opgenomen.meer »

752x gelezen

Opruimen verplaatsbare doelen naar verzamelplek

17 september 10:45  Alle materialen en doelen opruimen na elke trainingmeer »

435x gelezen

Steun uw vereniging ZOB met een bord op naam of wedstrijdbal

3 oktober 14:15  Steun uw vereniging als vrienden van ZOB en laat een bord op naam plaatsen langs één van onze velden of kantine. Of sponsor de wedstrijdbal van 1e team (inschrijven kan bij kantine).meer »

5865x gelezen

Privacy verklaring v.v. ZOB

23 mei 19:00  Dit is de privacyverklaring van vv ZOB, gevestigd te Zuidoost Beemster, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40624782, hierna te noemen: `de Vereniging`. meer »

1978x gelezen

Pestprotocol

11 maart 14:00  Bij ZOB is geen plek voor pesten. Gewoon lekker voetballen met je maten. Aanmoedigen langs de lijn. En het verbeteren van je voetbalskills op de training. En natuurlijk… gezellig samen zijn met je teamgenoten en supporters, sociale contacten op de club en het maken van vriendjes en vriendinnetjes. Daar draait het om. Zonder veilige omgeving geen plezier. Daarom wordt bij ZOB pestgedrag niet getolereerd. We kunnen en mogen de ogen niet sluiten voor pestgedrag en aan de zijlijn toekijken. Om deze reden heeft de jeugdcommissie van vv ZOB het pestprotocol in het leven geroepen. Hierin staat vastgelegd hoe problemen met pesten worden aangepakt. Een duidelijk beleid waar alle betrokkenen op kunnen terugvallen in voorkomende gevallen.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!