Nieuwe leuke activiteiten voor de ZOB jeugd. Wie doet er mee? - VV ZOB

Nieuwe leuke activiteiten voor de ZOB jeugd. Wie doet er mee?

9 november 2023 2:00


Wie o wie zou ons willen helpen met het organiseren van een leuke activiteiten voor de jeugd.
Naast het voetbalplezier willen wij de samenhorigheid in de teams en in de club bevorderen door extra leuke dingen te organiseren en daarbij hebben wij jullie hulp nodig.

Vind je het leuk om dingen te bedenken of te organiseren en denk je “ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan?” Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.  Neem gerust contact met ons op dan kunnen we onder het genot van een bakje koffie en wat lekkers samen om kennis te maken met elkaar.  

We zijn op zoek naar ouders vanuit deze teams die voor hun eigen leeftijd iets kunnen en willen te betekenen. We denken aan volgende leeftijdscategorieën:

  • Mini’s tot O9: Sinterklaas toernooi 
  • O10 t/m O12: nader te bepalen 
  • O13 t/m O15: nader te bepalen 
  • O16 t/m O17: nader te bepalen 
  • O19 t/m O20: nader te bepalen

 

jeugdsixen.jpgsint_toernooi.jpg

Bekende voorbeelden van activiteiten zijn Sinterklaastoernooi, Kerstquiz, Tentenkamp op de club en het Jeugdsixen toernooi, maar heb je zelf nieuwe ideeën zijn die natuurlijk meer dan welkom. En heb je geen ideeën maar wil je gewoon helpen, dan ben je ook heel welkom.    

kerst_jeugd.jpgnieuwjaars_toernooi.jpg

Interesse? Meer weten? Dat is heel eenvoudig, stuur een mailtje naar jeugdbestuur@vvzob.nl of een Whatsapp bericht naar M: 06 800 59 626 (Pieter) en we nodigen je uit voor een kopje koffie. Tot snel.   

Met vriendelijke groet,

Namens de jeugd commissie en de vrijwilligers commissie, 

 

Joris Buurs

Pieter van der Meulen

Janneke Daamen Hekkers

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!