Home

Ketel stuk in het clubgebouw

Gisteren, 25 januari 9:45  Afgelopen week is de ketel stuk gegaan. Het is nu wachten op de fabrikant. Deze komt vrijdag. Tot die tijd is het koud in ons clubgebouw. Hopelijk kan de fabrikant het snel repareren.

27x gelezen

Nieuws over de situatie van Jan (Stekelenburg)

19 januari 17:00  Afgelopen week heeft onze penningmeester, Jan Stekelenburg, zijn taken moeten neerleggen om gezondheidsredenen. We zijn hier uiteraard erg van geschrokken en hopen dat hij snel hersteld zodat hij weer tijd voor zijn gezin heeft, die door de fulltime werkzaamheden bij ZOB ernstig in de verdrukking is geraakt.meer »

297x gelezen

trainingsschema ingaande 16 Januari.

16 januari 14:15  Onder de richtlijnen van de overheid en het RIVM kan er weer getraint wordenmeer »

947x gelezen

Landelijke richtlijnen van de overheid en RIVM bestrijding corona

16 januari 12:45  Richtlijnen coronabestrijding vanaf 15 Januarimeer »

197x gelezen

Selectie op de terugreis

11 januari 11:45  Selectie op weg naar de Zuidoostbeemstermeer »

363x gelezen

Trainingsweekend selectie

10 januari 19:45  Een dag van trainen en afzienmeer »

342x gelezen

strandtraining selectie in Valencia

9 januari 18:30  Selectie traint op het strand en gaat vanavond naar de wedstrijd Vilareal tegen Atletico Madridmeer »

305x gelezen

ZOB selectie naar Valencia in Spanje

9 januari 11:30  De selectie bereidt zich voor in Valencia voor de tweede helft van de competitiemeer »

455x gelezen

Techniektraining op zondag: AANGEPAST

3 december 12:00  Een van de afspraken m.b.t. de samenwerking de DGfootballacademy, die gebruik maakt van onze velden, is dat teams op zondagen worden uitgenodigd voor een techniektraining bij de DG footballacademy.meer »

557x gelezen

Besluit KNVB nav nieuwe maatregelen corona

30 november 16:15  BERICHT KNVB: De maatregelen om het aantal coronabesmettingen te laten afnemen blijven elkaar opvolgen. Zoals vrijdag al gecommuniceerd heeft het besluit om alle sportlocaties om 17.00 uur te sluiten een enorme impact op het voetbal. Onze gedachte was en is nog steeds: Voetballen (bewegen) is gezond. We willen er daarom alles aan doen om zoveel mogelijk te blijven voetballen in competitieverband, mits dit medisch verantwoord is want als er niet voldoende getraind kan worden, dan levert het spelen van (alleen) wedstrijden vroeg of laat blessures op. Verder moeten we ook rekening houden met een ordentelijk competitieverloop én de extra druk op de verenigingen. Want we begrijpen goed dat het openhouden van de club veel van jullie vrijwilligers vraagt.meer »

462x gelezen

Uitbreiding Parkeerterrein

21 november 14:30  Sponsor Germieco werkt aan de uitbreiding van het parkeerterrein op ons complexmeer »

565x gelezen

De Jeugdcommissie is op zoek naar vrijwilligers

28 oktober 15:00  De afgelopen periode is de jeugdcommissie behoorlijk uitgedund en is op zoek naar vrijwilligers om de jeugdcommissie weer op sterkte te krijgen. Wij zijn op zoek naar een voorzitter, aanvulling van de coördinatoren en een scheidsrechter coördinator en vrijwilligers die de bestuursdienst willen ondersteunen. meer »

269x gelezen

Scheidsrechters!!!!! Scheidsrechters!!!!! Scheidsrechters!!!!!

28 oktober 14:45  Zoals u waarschijnlijk wel via de media heeft vernomen is er bij de KNVB sinds dit seizoen een groot tekort aan scheidsrechters. Uiteraard ondervinden wij bij ZOB daar ook de gevolgen van.!!meer »

230x gelezen

Steun uw vereniging ZOB met een bord op naam of wedstrijdbal

3 oktober 14:15  Steun uw vereniging als vrienden van ZOB en laat een bord op naam plaatsen langs één van onze velden of kantine. Of sponsor de wedstrijdbal van 1e team (inschrijven kan bij kantine).meer »

3706x gelezen

Start Grote Clubactie!

17 september 16:45  De Grote Clubactie gaat zaterdag 18 september 2021 van start! Help jij ook mee om de clubkas te spekken, zodat we na het afgelopen corona jaar weer meer ruimte hebben om mooie dingen te realiseren voor onze club?meer »

237x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!