Home

ZOB wint bekerduel met 1-2 bij Hercules Zaandam

13 oktober 16:15  ZOB te sterk voor Hercules Zaandammeer »

136x gelezen

Steun uw vereniging ZOB met een bord op naam of wedstrijdbal

3 oktober 14:15  Steun uw vereniging als vrienden van ZOB en laat een bord op naam plaatsen langs één van onze velden of kantine. Of sponsor de wedstrijdbal van 1e team (inschrijven kan bij kantine).meer »

3041x gelezen

AANGEPASTE CORONAMAATREGELEN VOOR DE KANTINE

28 september 15:00  Door de nieuwe coronamaatregelen per 25 september, moeten we vanaf die datum voor onze kantine helaas andere regels hanteren. Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september 2021. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot horeca. Voor de sportkantine, die wordt gezien als horecagelegenheid, is er een aantal uitzonderingen hierin. meer »

525x gelezen

Voetbalclinic DG Football Academy

22 september 15:30  DG Football Academy organiseert weer een geweldige voetbalclinic in de herfstvakantiemeer »

84x gelezen

Start Grote Clubactie!

17 september 16:45  De Grote Clubactie gaat zaterdag 18 september 2021 van start! Help jij ook mee om de clubkas te spekken, zodat we na het afgelopen corona jaar weer meer ruimte hebben om mooie dingen te realiseren voor onze club?meer »

127x gelezen

Opruimen verplaatsbare doelen naar verzamelplek

9 september 10:45  Nu de competitie op het punt van beginnen staat, willen wij nog even de regels aanhalen met betrekking tot de verplaatsbare (senioren- en jeugd-) trainingsdoelen. En met name voor de donderdagavondmeer »

229x gelezen

TRAININGSTIJDEN SEIZOEN 2021-2022.

25 augustus 10:00  Het complex is vanaf maandag 2 augustus weer open. Hierbij het definitieve trainingschema seizoen 2021-20222 ingaande maandag 23 augustus 2021. meer »

1644x gelezen

CONTRIBUTIE

6 augustus 18:15  Steun uw club en betaal uw contributie op tijd. Veel leden hebben ondanks al diverse betaalverzoeken via clubcollect hun contributie nog niet betaald. Daarom nogmaals het verzoek dit snel te doen zodat iedereen snel kan gaan beginnen aan de trainingen en wedstrijden.

227x gelezen

HELP, EEN NIEUW SEIZOEN !

6 augustus 18:00  Een nieuw seizoen, nieuwe kansen. Zo begonnen we vorige keer met een oproep voor helpende handen. En het heeft in ieder geval geholpen ! Daar hebben met succes mensen op gereageerd, mooi! Maar we kunnen nog altijd vrijwilligers gebruiken. Zo zijn we nog op zoek meer »

431x gelezen

ZOB doet mee aan DEEN sponsoractie

6 augustus 18:00   Na een welverdiende vakantie wordt het na thuiskomst weer tijd om boodschappen te halen. Dat komt goed uit, want…… Supermarkt Deen Sponsort dit jaar voor de laatste keer verenigingen !!! Gelukkig zijn we dit jaar ingeloot, dus kunne we wat extra inkomsten genereren. We hopen van harte dat u deze actie wilt ondersteunen door uw boodschappen bij Deen op de Wagenweg te halen. meer »

134x gelezen

CONTRIBUTIE INNEN GAAT IN HET VERVOLG VIA CLUBCOLLECT

19 juli 14:30  vvZOB werkt samen met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie-inning. Grootste verandering voor de leden zal zijn, dat u voor aanvang van komend seizoen en vervolgens ieder seizoen een mailtje ontvangt om uw keuzes voor betalen aan te geven. Het eerste mailtje mag u verwachten in juli. meer »

367x gelezen

Fred Rijswijk gehuldigd met zijn 40 jarig jubileum

22 juni 12:00  Tijdens het interne sixen toernooi van afgelopen zaterdag is Fred Rijswijk gehuldigd met zijn 40 jarig jublieum als vrijwilliger bij onze vereniging. Dit met een groot doek aan het toegangshek en onthulling van de Fred Rijswijk tribune. meer »

798x gelezen

Steun de vereniging met een bal of bord

4 november 18:30  Voor slechts 50 euro per jaar kunt U de vv ZOB steunen.meer »

607x gelezen

Privacy verklaring v.v. ZOB

23 mei 19:00  Dit is de privacyverklaring van vv ZOB, gevestigd te Zuidoost Beemster, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40624782, hierna te noemen: `de Vereniging`. meer »

1285x gelezen

Pestprotocol

11 maart 14:00  Bij ZOB is geen plek voor pesten. Gewoon lekker voetballen met je maten. Aanmoedigen langs de lijn. En het verbeteren van je voetbalskills op de training. En natuurlijk… gezellig samen zijn met je teamgenoten en supporters, sociale contacten op de club en het maken van vriendjes en vriendinnetjes. Daar draait het om. Zonder veilige omgeving geen plezier. Daarom wordt bij ZOB pestgedrag niet getolereerd. We kunnen en mogen de ogen niet sluiten voor pestgedrag en aan de zijlijn toekijken. Om deze reden heeft de jeugdcommissie van vv ZOB het pestprotocol in het leven geroepen. Hierin staat vastgelegd hoe problemen met pesten worden aangepakt. Een duidelijk beleid waar alle betrokkenen op kunnen terugvallen in voorkomende gevallen.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!