Minivoetbal - VV ZOB

Minivoetbal

ZOB is een voetbalclub voor jong en oud. Om nog meer mogelijkheden voor de jeugd aan te bieden, is er sinds enkele jaren minivoetbal bij ZOB mogelijk! Wat minivoetbal bij ZOB inhoudt, leest u hieronder.

 

Wat is minivoetbal?

Minivoetbal is er om jonge kinderen kennis te maken met het voetbal en voor te bereiden voor het echte werk. De deelnemende kinderen bevinden zich in een leeftijdscategorie waar het spelen van competitiewedstrijden nog niet aan de orde is. Het doel is om deze kinderen door middel van spel op een laagdrempelige wijze de eerste stappen te zetten in hun voetbalcarrière. Het bijbrengen van balgevoel en samenspel is de eerste stap richting de JO8, waarbij de kinderen wel competitie wedstrijden spelen.

 

Wanneer kan mijn kind deelnemen?

De deelnemers aan het minivoetbal bij ZOB zijn 5 jaar oud. Meisjes en jongens zullen gemixt deelnemen. Is uw kind jonger, dan kan hij of zij op de wachtlijst worden geplaatst totdat hij/zij 5 jaar is geworden.

De trainingen vinden wekelijks plaats op het 1e veld van ZOB op woensdagmiddag van 15:00 uur tot 16:00 uur.

 

Wat heeft mijn kind nodig?

Voor trainen geldt dat je gewoon je eigen trainingskleding nodig hebt. Daarnaast zijn ook scheenbeschermers geen overbodige luxe (zelfs verplicht) Gedurende de trainingen wordt gebruik gemaakt van materialen die uitsluitend door de minivoetballers worden gebruikt.

 

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn Koos Veltmeijer en Aad Belmon.  Aad en Koos zijn al vele jaren betrokken bij de jongste jeugd van ZOB en zijn met hun ervaring uitstekende trainers voor deze leeftijdsgroep. Ook is Aad de initiator en bewaker van het traditionele jeugd Sixen en de Pieten training.

 

Hoe wordt mijn kind lid?

U kunt uw kind aanmelden door het inschrijvingsformulier in te vullen op deze website. De kosten van het minivoetbal bedragen € 55,- per jaar.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!