Minivoetbal

Minivoetbal ZOB

 

ZOB is een voetbalclub voor jong en oud. Om nog meer mogelijkheden voor de jeugd aan te bieden, is er sinds maart 2019 minivoetbal bij ZOB mogelijk! Wat minivoetbal bij ZOB inhoudt, leest u hieronder.

 

Wat is minivoetbal?

Minivoetbal is er om jonge kinderen kennis te maken met het voetbal en voor te bereiden voor het echte werk. De deelnemende kinderen bevinden zich in een leeftijdscategorie waar het spelen van competitiewedstrijden nog niet aan de orde is. Het doel is om deze kinderen door middel van spel op een laagdrempelige wijze de eerste stappen te zetten in hun voetbalcarrière. Het bijbrengen van balgevoel en samenspel is de eerste stap richting de
JO8, waarbij de kinderen wel competitie wedstrijden spelen.

 

Wanneer kan mijn kind deelnemen?

De deelnemers aan het minivoetbal bij ZOB zijn uit de geboortejaren 2012 en 2013. Meisjes en jongens zullen gemixt deelnemen.

De trainingen vinden wekelijks plaats op het 1e veld van ZOB op woensdagmiddag van 14:30 uur tot 15:30 uur. De eerste training start 6 maart 2019 en de trainingen zullen circa 3 maanden duren. Een exacte einddatum hebben we nog niet, dat zal gedurende de periode bekend gemaakt worden.

 

Wat heeft mijn kind nodig?

Voor trainen geldt dat je gewoon je eigen trainingskleding nodig hebt. Daarnaast zijn ook scheenbeschermers geen overbodige luxe (zelfs verplicht) Gedurende de trainignen wordt gebruik gemaakt van materialen die uitsluitend door de minivoetballers worden gebruikt.

 

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn Robbert Leenstra en Aad Belmon.  Robbert Leenstra is woonachtig in de Zuidoostbeemster, heeft twee zoons en is jarenlang voetballer geweest bij SC Purmerland, waarvan 9 jaar in het eerste elftal.  Aad Belmon, is al vele jaren betrokken bij de jongste jeugd van ZOB en met zijn ervaring een uitstekende trainer voor deze leeftijdsgroep. Ook is hij de initiator en bewaker van het traditionele jeugd Sixen en de Pieten training.

 

Hoe wordt mijn kind lid?

U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen naar minivoetbal@vvzob.nl, waarbij u de naam en geboortedatum van uw kind vermeld en uw contactgegevens. De kosten van het minivoetbal bedragen € 55,- per jaar.

Vervolgens is het noodzakelijk dat u het inschrijvingsformulier invult en opstuurt naar ZOB, zodat de spelers ook officieel in ons systeem komen te staan als actief lid. Hierdoor is uw kind ook verzekerd. Het formulier mag ook bij de trainer ingeleverd worden tijdens de training.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!