ZOB Kledingplan

ZOB tenue en kledingplan

Voor onze leden hebben wij het kledingplan. Dit betekent dat we binnen de contributie een bijdrage rekenen voor de kleding en alle leden een geheel tenue in bruikleen ontvangen. Met ingang van seizoen 2019/2021 zullen alle teams, zowel junioren als senioren, wederom in een nieuwe tenue gaan lopen.

Het nieuwe tenue blijft eigendom van ZOB, per team krijgen de leden aan het begin van seizoen een complete tas met daarin genoeg tenues (shirt, broeken en sokken) om het hele seizoen mee te doen.

Aan het eind van het seizoen wordt de complete tas gewassen en weer netjes ingeleverd. De leider zal erop toe zien dat dit gebeurt, samen met de kledingcommissie. Die commissie zal erop toe zien dat alle tenues in het begin en eind van seizoen compleet zijn. ZOB zal zorgdragen voor genoeg reserve tenues bij gebreken  door diefstal/verlies/schade . Indien blijkt dat men onzorgvuldig met de kleding om is gegaan, zal ZOB de kosten voor vervanging doorberekenen.

Ieder team zal zelf moeten zorgdragen om tijdens het seizoen de tenues gezamelijk te wassen

De kosten van het nieuwe tenue zal € 20,- per lid per seizoen bedragen en zal tegelijk met de contributie geïnd worden. Deze kledingbijdrage zal minimaal voor 3 seizoenen gelden.

ZOB heeft voor de nieuwe tenues weer prachtige sponsoren gevonden die met hun logo op de shirt zullen komen, voor zowel de jeugd als ook de senioren. Ook zal de hoofdsponsor Van ’t Hek op alle tenues achter op de rug met een logo komen te staan. De shirtsponsors zijn:

* van 't Hek
* ASUS
* New York Pizza
* Tours en Tickets J. van Beek B.V.
* TMS design en glasfolie.
* chocoladefabriek de Beemster

Heeft u nog vragen over het nieuwe tenue of over het kledingplan, neem dan gerust contact op met de klediingcommissie via kledingcommissie@vvzob.nl of met het hoofdbestuur via hoofdbestuur@vvzob.nl, wij zullen dan de vragen proberen te beantwoorden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!