Historie - VV ZOB

Historie

De vereniging ZOB is opgericht op 1 juli 1956. De naam ZOB staat voor Zuidoostbeemster. Wij spelen onze wedstrijden op zaterdag. De club telt 850 leden en bestaat uit een veld- en zaalafdeling.

Er spelen

  • op de vrijdagavond (7 tegen 7 recreatief) 3 heren- en 2 damesteams op het veld;
  • op de zaterdag 6 seniorenelftallen, 2 veteranenteams en 36 jeugdteams
  • (28 jongens- en 8 meisjesteams) op het veld;
  • op de woensdagmiddag veel “Mini’s” op de velden;
  • 5 herenteams en 1 veteranenteam in de zaal.

 

Het eerste team speelt in de eerste klasse, het tweede team in de reserve Hoofdklasse, en het derde team in de reserve tweede klasse (District West I).

ZOB speelt sinds het seizoen 2006 haar wedstrijden op het complex “Zuidoosterpark” aan de Purmerenderweg 55 te Zuidoostbeemster. Het complex bestaat uit twee (verlichte) kunstgrasvelden, twee (lava)grasvelden, een tribune, zestien kleedkamers, een parkeerterrein en een prachtig clubhuis, met een fraai overdekt terras. Een unieke locatie op de kruising van de Purmerenderweg en de N244.

ZOB heeft zich ontwikkeld tot een vereniging met een eigen stijl, traditie en gebruiken. Het verenigingsleven van ZOB is wijd en zijd bekend en wordt geprezen en geroemd. Naast de "normale" competitiewedstrijden organiseert de club vele andere activiteiten zoals sixen-toernooien, jeugdtoernooien, tentennachten, strand-, jeugd- en sponsordagen.

De vereniging trekt niet alleen leden uit de Beemster, maar ook uit de nabij gelegen gemeente Purmerend. De ZOB-jeugd krijgt op alle niveaus veel aandacht, dankzij een zeer actieve jeugdcommissie en prima technische begeleiding.

Adres vv ZOB

Complex Zuidoosterpark

Purmerenderweg 55

1461 DE  Zuidoostbeemster

Tel: 0299-430569
Website: www.vvzob.nl

zuidoosterpark.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!