ZOB vrouwen 30+1 kampioen

12 april 2024 22:30

Op vrijdagavond vond het beslissende kampioensduel plaats tussen ZOB VR30+1 en ZCFC, de respectievelijke nummer 1 en nummer 2 van de competitie. ZOB had aan een overwinning op het eigen Zuidoosterpark genoeg om het kampioenschap veilig te stellen.

De Beemsterlingen namen al snel de leiding door een eigen doelpunt van de tegenstanders, waardoor het 1-0 werd. De eerste helft eindigde met een comfortabelere voorsprong toen Robin een schitterende pass gaf op Sandra, die de bal in de linkerbovenhoek schoot: 2-0.

ZCFC kreeg ook kansen, maar de uitblinkende keeper Michelle stond telkens in de weg. In de tweede helft waren er kansen aan beide kanten, maar er werd niet meer gescoord. Na het laatste fluitsignaal barstte er luid gejuich los en werd het officieuze clublied 'Hoog die glazen, lang leve ZOB!' op het hoofdveld ten gehore gebracht.

Namens alle ZOB'ers van harte gefeliciteerd!