ZOB JO17-1

B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

4 mei 2013 13:00

Bon, P.

Vertrek vanaf ZOB te 11.15,dus mooi op tijd.Tom Tom aan en gaan met die banaan.Maar omdat we achter Han en Ellen aan reden,de Tom Tom maar een beetje links laten liggen en Han gevolgd.Richting Beverwijk,toch maar gedraaid om vervolgens richting Coentunnel te koersen( Han zag n.l nergens bushaltes en raakte hierdoor in de war.
Toch weer een mooi stuk Noord Holland gezien waar je normaal niet komt en na 2 keer tanken uiteindelijk bij HBC aangekomen.
Dan nu de wedstrijd,gekozen om de 1e helft wind tegen te nemen (kracht 9)
't Ging zoals gepland,echter in de laatste minuut voor rust ging 't fout,Jari zag een speler van HBC aan voor de bal.Penalty 1-0 waar na de goed leidende scheids voor de rust floot.
Na rust windje mee,dus wat kon ons gebeuren,wisten inmiddels de eindstand van WSV30-Bloemendaal 6-1 ,dus Hoofdklasse verzekerd, dit tegen de verwachting van velen.
Echter binnen 2 minuten in de 2e helft keken we plotseling tegen een 2-0 achterstand aan.
Even een tandje erbij en na een mooie voorzet van Don kon Mees fraai binnen tikken.2-1
Door ziekte,blessure,schorsing en vakantie perikelen hadden we 5 man van de B2 mee om ons compleet te maken,Don ,Mees ,Dylan ,Bas en Jesse fantastisch gedaan,waarvoor dank.
Een onterecht afgekeurd doelpunt van Kevin maakte het op het eind toch nog spannend,want we wilden het seizoen niet afsluiten met een nederlaag,dus de druk werd opgevoerd en uit een goed genomen vrije trap van Laurens kwamen we toch op een verdiend gelijk spel 2-2.
Vlak voor tijd nog een voorzet van Jesse,waar Kevin enkele teenlengtes te kort kwam om  de bal in het mandje te glijden.Jongens gefeliciteerd met dit resultaat.
Verder wil ik Cor,Willem,Ellen bedanken voor de prettige samenwerking,wat ook geldt voor alle vlaggers dit seizoen( Vandaag was het zelfs een strijd tussen 3 man )
Ik zie de spelers op woensdag bij de training,want maandag hebben jullie een ATV dag gekregen van Cor.