1 - 8

SDOB E3

E-pupillen, E4, Groep 3 038

24 augustus 2013 10:15

Zo, de kop is er af voor de jongens. De eerste wedstrijd van het seizoen is gespeeld.

Helaas niet met een klinkend resultaat, maar dat biedt ruimte voor verbetering. Het was tenslotte voor een aantal jongens de eerste wedstrijd in de E-tjes en dat betekent dus 2x 5 minuten langer voetballen.

in de eerste helft kon de E4 het team van SDOB nog prima bijbenen. Het was bij de rust slechts 0-2 en af en toe kwamen ze nog bij het doel van de tegenstander en ging het redelijk gelijk op.
Dat de jongens de rust hard nodig hebben gehad bleek na rust wel, want toen vielen de doelpunten rijkelijk aan de kant van de tegenstander uit Broek in Waterland. Die overigens speelden met de zoon van bekende oud-Ajacied, oud-Feyenoorder en oud-FC Volendam-speler Keje Molenaar.
Gelukkig bleef de hatelijke nul niet op het scorebord staan en maakte de E4 uit een corner de verdiende ere-treffer.

Uiteindelijk werd het 1-8 en weet iedereen dat dit seizoen geen makkie zal gaan worden. Zowel in de beker als in de competitie zullen de tegenstanders van goed niveau zijn. Goed trainen en goed naar de coaches luisteren is de boodschap!