Accommodatie

Onbekend

IVV E5 - ZOB E5 2-3

Onze eerste competitiewedstrijd begonnen we in de regen in Landsmeer tegen IVV.
De wedstrijd ging gelijk op en na ongeveer 15 minuten was het IVV die de 1-0 scoorde. na een onhoudbaar schot in het dak van het doel. Dit was tevens de ruststand.
We waren de eerste helft erg onder de indruk van de fysieke kracht van IVV en lieten ons makkelijk van de bal zetten.
De tweede helft was nog maar net begonnen of we kregen een vrije trap die prachtig werd ingeschoten hoog in de goal. (1-1). Hierdoor kregen we meer drang naar de bal en en ook fysiek deden we niet meer onder voor IVV. We hielden de bal goed in de ploeg en ook naar voren toe werd er leuk samengespeeld. Hieruit onstond ook de 1-2 voor ZOB. Nu was het weer de beurt aan IVV die zo 10 minuten voor het einde de 2-2 maakte. Na weer een mooie vrije trap voor ZOB van zo'n 12 meter voor de goal die nog maar net werd gestopt waren wij attend om de bal vanuit de kluts toch in het doel van IVV te werken. (2-3). De laatste 5 minuten was het hartstikke spannend want IVV was op jacht naar de gelijkmaker maar (soms met kunst en vliegwerk) en goed keeperwerk kreeg IVV de bal er niet in en ging ZOB met de eerste overwinning voldaan naar huis.
Een prima team prestatie !

Volgende week gaan we naar EVC in Edam om 09:00 uur,
Als we weer om 08:30 aanwezig zijn in Edam kunnen we weer een goede warming-up doen net zoals vandaag.