6 - 2

ZOB JO11-4

E-pupillen zaterdag, E4, 3e klasse 08

21 september 2013 8:45

Wederom een tegenstander uit Zaandam op het programma. Zaanlandia deze keer, waar de kleedkamers bekend staan om er liever niet in te vertoeven. Geen douchespullen meegenomen dus vandaag.

De jongens hadden weer veel zin vanmorgen. Ook vandaag was de warming-up meer een uitlaatklep voor een overschot aan energie. Tevens werd nog even geoefend op corners en dat zag er prima uit.
Door de jonge scheidsrechter werd stipt om kwart voor negen gefloten voor het begin van de wedstrijd. Net zoals de vorige keren had de E4 gelijk het beste van het spel. Er werd opnieuw voorbeeldig overgespeeld en er kwamen ook direct kansen. De eerste helft ging uiteindelijk vrij gelijk op en eindigde in een 2-2 tussenstand. Het publiek was prima vermaakt in ieder geval.

In de tweede helft gaf Zaanlandia in hun beste opstelling (met drie jongens die een kop groter dan de onze waren) even flink gas. Onze jongens leken even overdonderd te zijn en in een mum van tijd stond het 6-2. Gelukkig herpakte het team zich weer en kwamen er weer een heleboel kansen. Helaas ging er geen goal meer in aan onze kant, maar ook niet meer aan de kant van de tegenstander.

Het was weer een prima wedstrijd. Goed samenspel en heel leuk om naar te kijken. Ik kan me niet voorstellen dat het nog lang duurt voor onze E4 een wedstrijd gaat winnen!