E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 07

5 oktober 2013 9:30

Na een mooie route door een typisch Noord Hollands landschap kwamen we op deze zonnige zaterdag ochtend aan in het pittoreske dorpje de Rijp.

Onze mannen hadden er weer zin, de temperatuur was perfect , alle ingrediënten aanwezig dus voor een lekker potje voetballen.

De wedstrijd begon spannend want net na de eerste aftrap volgde bijna de  1-0 voor de Rijp. Maar wij hebben natuurlijk onze Dennis de super keeper!

ZOB herstelde zich gelukkig waarop al  snel een doelpunt van Timo volgde, 0-1 voor ZOB.  De Rijp liet zich niet gek maken en scoorde de 1-1 waarna ook de 2-1 volgde.

Vlak voor het einde van de eerste helft liet ZOB een prachtige actie zien, Bas gaf een steekbal middendoor naar Merlijn en die knalde de 2-2 erin. Gelijkspel voor de rust !

De limonade in de kleedkamer heeft zijn werk gedaan want Colin wist uit een vrije schop het doel te raken, 2-3 mooi doelpunt! De Rijp maakte er weer 3-3 van. Wat een zenuwslopende wedstrijd zeg, het kon nog alle kanten opgaan beide teams waren echt aan elkaar gewaagd.  ZOB liet zich niet gek maken en Timo scoorde de 3-4 en Colin nam de 3-5 voor zijn rekening.

Toen moest er echt met man en macht verdedigd gaan worden want De Rijp kreeg nog heel veel kansen maar wij hebben Dennis op doel. Er is geknokt voor het doel door de verdedigers maar die konden helaas niet voorkomen dat De Rijp 4-5 scoorde. Zenuwslopende minuten volgde maar het eindsignaal gaf de doorslag !  ZOB E3 heeft gewonnen. Op naar de wedstrijd van volgende week. Vrijdag avond vroeg naar bed allemaal zodat we fris en fruitig op het veld staan !