Weer een goede tweede helft. En nu zelfs tegen de koploper.

9 - 1

ZOB JO11-4

E-pupillen zaterdag, E4, 3e klasse 08

5 oktober 2013 9:00

Het weer werkte goed mee; het was fantastisch voetbalweertje. Geen zuchtje wind, en een graadje of 17; heerlijk om te voetballen. Vooraf waren we wel al gewaarschuwd, de wedstrijd tegen de koploper zou geen makkie worden. Misschien moeten we het ook maar niet over de eerste helft gaan hebben. De grote jongens van de E3 van EVC hadden er heel veel zin in en overliepen onze jongens van alle kanten. Aan het einde van de eerste helft had de coach van de tegenpartij ook genoeg gezien (bij een tussenstand van 7-0) en gaf aan dat wij zonder wissels konden gaan spelen. Bijzonder sportief en het kwam de wedstrijd ook ten goede.

Na rust speelden de jongens een stuk fijner en kwamen ze er af en toe goed uit. Met goed overspelen bereikte de E4 het doel van de tegenstander en sleepten ze er een paar corners uit. EVC probeerde het ook nog steeds uit alle macht, maar kwamen niet door onze (versterkte) defensie heen. Uit een counter scoorden we zelfs nog en hadden we bijna een gelijkspel in de tweede helft gehaald. Prima gedaan en het blijft nu wachten op de eerste overwinning.

Man van de wedstrijd
Zoals vorige week gestart, hebben we vanaf nu elke week een man van de wedstrijd. Deze week is de eer op Dean gevallen! Zoals Dean zich herpakte in de tweede helft hebben we nog niet vaak gezien. Een groot aandeel van het goede resultaat in de tweede helft hebben we aan Dean te danken door een aantal prachtige reddingen. Als Dean deze lijn doortrekt, kunnen we de rest van het seizoen met vertrouwen tegemoet zien!