ZOB JO11-4

E-pupillen zaterdag, E4, 3e klasse 08

26 oktober 2013 10:30

Onverwacht mooi weer was het rond half 11 in Zaandam. Een heerlijk temperatuurtje, geen regen en weinig wind. Prima omstandigheden dus om lekker te voetballen. Misschien zou de E4 voor een verrassing zorgen en de eerste punten gaan pakken.

Het begin van de eerste helft was zoals we vaker zien. Lekker overspelen naar elkaar, en de tegenstander moest hier toch weer even aan wennen. Het ging prima, maar tot grote kansen kwam het niet echt. Aan onze eigen kant leek het wel of we een andere keeper in doel hadden. Bal na bal werd tegengehouden en halverwege de eerste helft was het nog steeds 0-0. Jammer dat er voor de rust toch nog twee in gingen, waarbij de tweede een echt pechdoelpunt was. Er zat dus meer in misschien in de tweede helft.

Flitsend kwamen onze jongens uit de kleedkamer. Het publiek vroeg zich af wat er in de limonade zat en of het misschien wel Red Bull was geweest. Na één minuut stond het 2-1 door een prima doelpunt uit een mooie aanval. Helaas had de tegenstander een paar grote jongens waarvan er eentje ook vooral zichzelf heel goed vond. Zelfs zijn ploeggenoten konden niks goeds doen in zijn ogen. De krachten vloeiden na verloop van tijd uit de benen en de E4 moest nog twee goals incasseren. In de tweede helft ging het er behoorlijk fysiek aan toe, en daar moeten onze kleine mannetjes nog wel aan wennen. Toch vond het publiek dat onze jongens het weer prima hebben gedaan.

Man van de wedstrijd
Ook vandaag was het niet moeilijk om de man van de wedstrijd vinden. Het was vandaag de pechvogel van de dag: Jelle! Met een schop op zijn knie, been, teen en een poeier in zijn rug zal hij de wedstrijd nog wel even blijven herinneren.
De verslaggever heeft nog een diepteinterview met Jelle gehouden na de wedstrijd, maar vreemd genoeg kwam daar weinig bruikbaar materiaal uit. Jelle wist niet precies wat zijn favoriete kleur, club en voetballer is, maar had wel ontzettende lol bij het beantwoorden van de vragen.