E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 05

12 september 2015 9:00

EVC E2 – ZOB E3

De eerste competitiewedstrijd mochten we spelen op een mooie grasmat in Edam.

We begonnen de wedstrijd voortvarend en bij een van de eerste uitvallen was het Ryan die sterk slalomde tussen de Edam verdediging door en de het net wist te vinden, 1-0. Naar mate de eerste helft vorderde werden we steeds meer op eigen helft vastgezet en waren het de vleugelspelers van EVC die onze keeper Vladimir keer op keer uitprobeerden. Uit een van deze aanvallen kwam dan ook de gelijkmaker. Met soms kunst en vliegwerk wisten we het beperkt te houden tot 1-2 met rust.

In de counter waren we nog wel gevaarlijk met o.a. een bal op de paal.

Na de limonade kwamen we vol goede moed de kleedkamer uit en was het ZOB die het 1 richting verkeer naar het doel van EVC leidde. Er werd goed overgespeeld en we waren onoverzettelijk.

Het harde werken werdt uiteindelijk beloond met een doelpunt van Jari van O en dit was echt verdiend.

Er waren nog maar een paar minuten te spelen en EVC kreeg nog een spaarzame kans die zij benutten. Dit was voor ZOB de genadeklap en uiteindelijk werd het ook nog 2-4.

Al met al was dit een hele spannende en goede wedstrijd en als we deze instelling behouden dan gaat het zeker lukken de komende weken.

Uiteindelijk was de korte teleurstelling snel vergeten en in de kleedkamer vierden we nog een kort feestje omdat Thomas en Stijn jarig waren.