ZOB JO17-1

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 2e klasse 04

24 september 2016 12:00

de uitwedstrijd tegen Vitesse22 JO17-1 opnieuw gewonnen met ‘slechts’ 0-2.

Ook in deze wedstrijd had ZOB de stand al voor rust naar een 0-5 voorsprong kunnen tillen, maar gingen de heren de rust in met een 0-1 voorsprong. Deze goal werd in 37e minuut gescoord door Fabian na een goede pass van Micha.

Het had zelfs bij een spaarzame aanval van Vitesse nog 1-1 kunnen worden uit een penalty. Het was echter Thimo die de bal uitstekend wist te stoppen. In de tweede helft duurde het lang voordat ZOB definitief afstand nam en bleef het spannend. De bevrijdende treffer kwam op naam van Micha uit een corner van Dean, 0-2.