AFC 4

Mannen zaterdag, 3, 2e klasse/3e klasse 1)Finale Winnaar D - nacompetitie

10 juni 2017 14:45

Abdullah, A.H.

ZOB 3 heeft de wedstrijd tegen AFC 4 met 3 - 0 gewonnen en promoveert naar de reserve 2e klasse!

ZOB 3 heeft een prima seizoen achter de rug. In de competitie werd het 3e én plaatste het zich voor de nacompetitie door een periode titel te winnen. In de nacompetitie wonnen de mannen overtuigend van zowel DVVA 3 en DVVA 5. In de finale in Oostzaan bij OSV  was AFC 4 de tegenstander.

Na de 1ste helft van ZOB 2 te hebben gekeken ging het team richting OSV waar de finale op het programma stond. Na de warming up werden de mannen verrast door de fakkels van de sfeermakers van ZOB. Een fantastisch mooi gezicht! De vele ZOB supporters (ZOB spelers, vrienden, vriendinnen en (groot-)ouders én het zomerse weer zorgde bij aanvang al voor een prettige voetbalsfeer.

Met Johan als ervaren keeper begon ZOB overtuigend aan de wedstrijd. Anders dan de vorige wedstrijden kwam ZOB 3 niet direct in de wedstrijd. Wellicht zenuwen of de ervaring van AFC4 maakte dat een doelpunt lang uitbleef. Ondanks dat ZOB 3 de bovenliggende partij was scoorde het pas laat in de 1ste helft. Met een 1 - 0 voorsprong ging het de rust in.
De tweede helft drong AFC4 aan en werd het nog even spannend. Pas laat in de 2e helft volgde de bevrijdende 2 - 0 en kort daarna de 3 -0 waarna de wedstrijd was gespeeld.

Na de felicitaties van de tegenstander en de supporters klonk het vertrouwde "hoog die glazen, lang leven ZOB.."  Dé manier waarop het ZOB gevoel wordt geuit. Fantastisch om te zien!

Voor alle spelers van ZOB 3 was deze wedstrijd de  bekroning van een goed seizoen.  Een speciaal woord van dank voor Kees Pals, de trainer en coach. Namens iedereen: bedankt!!