ZOB JO14-1

Onder 14, JO14-1, 1e klasse (midden) 08

30 september 2017 8:45

Een vroege uitwedstrijd staat deze zaterdag op het programma. Helaas speelt ZOB zonder de geblesseerde Max maar deze is wel aanwezig om zijn team aan te moedigen, super !

Na de eerste aftrap is ZOB direct fanatiek bezig. Na een snelle loop actie van Merijn volgt snel de  1e corner voor ZOB. Merijn schiet voor het doel, Timo kopt maar helaas ….in de handen van de keeper. Reigerboys voelt de druk van ZOB en laat van zich horen met een gevaarlijke uitbraak maar Jason weet gelukkig een corner voor de tegenpartij te voorkomen. Reigerboys (maar wel met 2 meiden in het team) is behoorlijk vaak aanwezig op onze helft. Er wordt met man en macht in onze achter hoede verdedigd. Kimi moet er zelfs uit met rugklachten en Wim is zijn tegenstander die 2 koppen groter is meestal te snel af.

Ondanks de vele hoge paniek ballen van beide teams weet Senne uit te breken, mooi schot op doel maar helaas de bal wil er niet in. Dan weet Julian de bal te bemachtigen geeft de bal voor op Merijn die op zijn beurt Timo weet te vinden en de bal ligt in het net! 0-1 zou je denken maar helaas de vlag gaat omhoog, buitenspel. Ons doelpunt wordt afgekeurd. Volgens de “kenners” om me heen was het absoluut geen buitenspel. Met dit afgekeurde doelpunt is eigenlijk de toon van de wedstrijd gezet. ZOB heeft de vlagger van de tegenpartij en de scheidsrechter niet mee wat tot de nodige frustraties lijdt. Vlak voor de rust schiet Jim na een snelle actie de bal helaas op de paal. De bal wil er ook gewoon niet in bij ZOB. Kansen zijn er maar het lukt niet.

Met 0-0 de rust in.

Joost laat in de tweede helft een geweldige redding zien als hij ineens één op één met een aanvaller van de tegenpartij staat die vrij kan en mag schieten.

Helaas dan krijgen we een onterechte penalty tegen en Reigerboys benut deze kans. 1-0 achter….. Ook daarna creëert ZOB best wel kansen. Vrije schoppen genomen door Jason en Jayden lukten jammer genoeg nèt niet. De keeper van de tegenpartij voelt enige druk en probeert tijd te rekken aan het einde van de tweede helft. Dat voorkomt Damon om bij zijn doel te gaan staan om elke uit- of corner bal direct te geven. Het lijkt de laatste minuut wel een schiet tent maar we hebben geen geluk.

Jammer jongens op naar Andijk , de volgende uitwedstrijd!