Datum

12 mei 2018 8:45

Accommodatie

Onbekend

Nou is het seizoen deze keer wel even anders dan het vorige. Van alles winnen naar zwaar bevochten wedstrijden. Van makkelijk combineren naar zwoegen en ploeteren. En van lachen en genieten naar teleurstelling en balen. Maar wat brengt het onze jongens? Ze hebben aan winst geproefd en mogen nu aan verlies proeven. Ze leren omgaan met beide situaties en worden er sterker van. Samen met een gepassioneerde trainer aan het hoofd die de jongens elke keer weer met een gezonde drive het veld op stuurt.

Deze wedstrijd is anders dan de andere. Naast de opstelling is ook de energie anders. De bal gaat, zeker de eerste fase van de eerste helft makkelijk rond. De lijnen staan goed. De kansen worden gecreëerd en de tegenstander heeft het moeilijk om in de wedstrijd te komen. Ik kan de situaties nabootsen in tekst, maar het hele team verdient een pluim. Enige dat niet lukt is de bal in het net te krijgen. En dat is wat de tegenstander, uiteraard op zo’n moment wel lukt. Nog een teleurstelling om te verwerken. De hoofden gaan iets hangen en de drive is er even uit, maar keert gelukkig terug. Vanuit een dood spelmoment valt dan ook nog eens ongelukkig de 0-2.

Maar na rust is het gelijk actief en door! Timo stuift door en zet de 1-2 op het bord. Niet lang daarna zet Max Timo in beweging en rond zijn tweede doelpunt keurig af; 2-2. Gaat het dan eindelijk de goede kant op? Nee, qua score niet, maar de mentaliteit en het doorzettingsvermogen wel! De wedstrijd eindigt in 3-4, maar deze speelwijze, deze mentaliteit en deze inzet belooft veel voor komende zaterdag.

Jullie willen winnen, strijden en zijn een team, dat straalt er vanaf. Met vol vertrouwen gaan de punten zaterdag wel naar ZOB. Zet ‘m op jongens!