Alliance '22 sv. JO14-1

Hoofdklasse 3.1

7 april 2018 10:15

ZOB – Alliance ‘22

Met een tactische start van Damon begint Ynze voorin. Samen met Timo. De verhoudingen in het begin liggen gelijk. Een kansje voor Alliance, maar Joost is alert en schrikt niet. ZOB bouwt goed op en forceert een corner. Jayden draait mooi voor en Timo schiet maar net voorlangs.

De opbouw van Alliance gaat sneller dan verwacht en de snelle vleugel is Max kwijt en schiet keurig binnen. Maar de jongens gaan door. Julian geeft een mooie steekpass op Ynze en bijna krijgt hij ruimte voor een schot, maar de verdediging van Alliance is sterk. Rens en Julian zitten fel op hun tegenstander en krijgen de bal veroverd, maar meteen is er balverlies en gaat de steeds handiger wordende tegenstander er met de bal vandoor. Met veel moeite wordt de bal uit de 16 gehaald.

Timo krijgt vlak voor rust de bal in de loop mee, maar het schot mist kracht. Direct daarop een tweede sterke uitval van Alliance en de 0-2 is een feit. Dan is het rust.

De tegenstander is sterk en na rust lijken onze mannen geen grip te kunnen krijgen op de wedstrijd. Het loopt niet zoals het is afgesproken, dat is vanaf de kant goed zichtbaar. De tweede helft is een wijze les en loopt zelfs door naar 0-7.

Teleurgesteld druipen de mannen af naar de kleedkamer. Damon kijkt bezorgd en zal zijn plannen voor de Blokkers bijstellen. Op naar de volgende wedstrijd en met volle energie er weer tegenaan!