Purmersteijn 1 - ZOB 1

Purmersteijn 1

3 - 5

26 januari 2019 13:00

In een voor het publiek best wel aantrekkelijke wedstrijd heeft ZOB bij buurman Purmersteyn zaterdag een 5-3 overwinning behaald. Beide ploegen zijn nog volop in de race voor een kampioenschap in hun klasse. Purmersteyn staat op de tweede plaats in de derde klasse, en ZOB staat op dezelfde plaats in de tweede klasse zaterdag. Beide ploegen doen dus nog volop mee om het kampioenschap. In de wedstrijd was Purmersteyn in de eerste helft gelijkwaardig aan de een klasse hoger spelend ZOB. In de tweede helft was er duidelijk sprake van het klassenverschil, en liep ZOB binnen twintig minuten uit naar een 5-2 voorsprong. In de tweede helft was duidelijk te zien dat Purmersteyn vooral op basis van conditie het moest afleggen tegen ZOB. In de slotfase kon Purmersteyn nog terugkomen tot 5-3, maar kon het niet voorkomen dat ZOB volkomen verdiend de wedstrijd winnend afsloot. Een voor beide ploegen nuttige oefenwedstrijd voor het hervatten van de competitie a.s. zaterdag.

Scoreverloop:   0-1        Kevin Grent

1-1          Eigen doel ZOB

2-1        Purmersteyn (pen.)

2-2        Colin Coenderman

2-3        Kevin Grent (pen.)

2-4        Dennis Pals

2-5        Kevin Grent

3-5        Purmersteyn