0 - 0

Fortuna Wormerv. E12

E-Pupillen (najaar), E5, 7e klasse 11

15 september 2012 10:00

Op zaterdag 15 september begon voor de E5 eindelijk de competitie. Na het kennismaken met de nieuwe teamleden, inspannende trainingen en een bekerwedstrijd, trapte de E5 tegen Fortuna Wormerveer de najaarscompetie af.

De E5 had gedurende de eerste helft het meeste balbezit, speelde de bal aardig rond en creeërde een handvol goede kansen. Inderdaad ... kansen, want op de een of andere manier wilde de bal er maar niet. Ondanks de 0 - 0 ruststand werden in de kleedkamer complimenten uitgedeeld want de sfeer was prima, werd er goed gevoetbald en de bevrijdende 1 - 0 zou met dit spel toch wel vallen.

In de tweede helft leek inderdaad het eerste doelpunt te vallen: de tegenpartij kreeg een penalty. De keeper had echter feilloos door welke hoek er gekozen zou worden en stopte de bal prachtig. De resterende minuten golfde het spel op en neer: ZOB wilde wel, maar kon niet meer en Fortuna Wormerveer rook de overwinning. In de hectische slotfase nog een briljant reflex van onze keeper zodat we stiekem blij waren met het fluitsignaal. Het eerste punt is binnen. Laten we hopen dat er snel meer volgen.