ZOB JO17-1

B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

15 september 2012 11:45

Jacobs, J.

Jammer, de B1 speelde zeker de 1e helpft een goede wedstrijd. Goede combinaties en kansen werden er gecreerd. Helaas liet de afwerking te wensen over en ja waar jezelf niet scoort doet je tegenstander het wel. Uit een cornerbal stond de organisatie niet goed en kon Bloemendaal simpel de 1 - 0 scoren.

Tweede helft probeerde Bloemendaal door te drukken, maar tot grote kansen kwamen ze niet. Met nog 10 minuten te spelen meer risico in het spel echter plofte de bal aan de verkeerde kant binnen 2 - 0. Minuut later scoorde we direct de aansluitingstreffer 2 - 1. In de allerlaaste seconde van de wedstrijd dan toch nog bijna de gelijkmaker. Helaas rolde de bal enkele milimeters langs de verkeerde kant van de paal naast het doel. De prima leidende scheidsrechter floot direct af.

Conclusie is dat de B1 een onnodige nederlaag heeft geleden waar een gelijkspel de verhouding had geweest. Blijf zo doorgaan en de punten komen dan echt wel.