5 - 0

ZOB JO10-1

E-Pupillen (najaar), E5, 7e klasse 11

22 september 2012 9:00

Op zaterdag 22 september de uitwedstrijd tegen OFC E8. Op een prachtig complex speelde de E5 in alle vroegte een zware wedstrijd tegen de tweedejaars E-pupillen. Groter, sterker en tactisch goed onderlegd was het een ongelijke strijd. Desondanks stond de ploeg als een huis: een sterke verdediging en een betrouwbare keeper. Af en toe werd de koers naar het vijandelijke doel verlegd en het ontbrak de spitsen soms aan geluk: de bal werd zelfs van de doellijn gehaald. Omdat de kansen voor de OFC bleven komen, was de 2-0 achterstand bij rust iets om trots op te zijn.

De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld te zien: zwaar onder druk en zo tussendoor stiekem de aanval zoekend. Helaas geen treffer en uiteindelijk werden de penalty's bereikt met een 5-0 nederlaag. De coaches van de tegenpartij waren trots op onze jongens: sportief, sterk en tactisch slim spelend tegen hun ingespeeld elftal. Complimenten die de E5 toekomen en daarom nieuwsgiering naar de volgende wedstrijd.

Na afloop een groot excuus om te zingen en te trakteren: Patrick vierde zijn verjaardag en voor iedereen was er iets lekkers. Hopelijk krijgt hij zaterdag van zijn teamgenoten een cadeautje: drie punten.