B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

22 september 2012 12:15

Hemminga, F.

Het eerste punt is binnen tegen een een sterk Kolping Boys.
Kolping starte sterk aan het duel tegen de B1. Direct druk om een snelle treffer te plaatsen.
Echter bleef de goal uit en voetbalde de B1 soms bij vlagen zich goed onder de druk uit.

Na ongeveer een half uur voetballen kreeg Laurens de bal en bleek een ware artiest met de bal. Hij slalomde door de defensie van Kolping Boys heen en scoorde beheerst de 1 - 0.
Een opsteker en een verassing leek in de maak. Echter wast het scheidsrechter ( ja Toch hij ) die de wedstrijd voor rust deed kantelen. Kolping Boys maakte 1 -1 uit een onterecht gegeven vrije trap. De 1 - 2 vervolgens kwam via vele vanuit buitenspel, echter oordeelde de leidsman anders. Uiteraard leverde dit een enorme teleurstelling op bij spelers en begeleiding. In de rust de enorme teleurstelling omgedraaid naar positieve energie.

De 2 helft een keihard werkend Zob. Het was Robbie die de 2 - 2 liet aantekenen. Het geloof in een resultaat was weer terug. Kolping Boys was ook in de 2e de sterkere ploeg en kwam op
2 - 3. En waar de scheidsrechter de 1e helft een paar dwalingen tegen ons had floot hij nu voor ons en gaf uit het niets een strafschop. Levi hield zijn kop erbij en maakte de 3 - 3. Gevolg een zeer hectische slotfase waarin beide ploegen even de kop verloren. In deze fase kreeg Kolping Boys nog twee kansen en onze B1 4 opgelegde kansen. Bij meer scherpte had Kolping Boys met 5 of 6 - 3 naar haar kunnen worden gestuurd.

Conclusie is dat je met hard werken het elke tegenstander lastig kan maken.