3 - 8

Hellas Sport E1

E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 05

22 september 2012 10:00

Mooi dagje om te voetballen. Daar hadden de mannen ook wel zin an. Onder leiding van talentscheids Tony, die uitstekend heeft gefloten,gingen we goed van start. Net als vorige week scoorden we al snel. Via een actie van Bob, voortgekomen uit Bobby, werd César bereikt die op zijn beurt snel Rafaël aanspeelde, simpel tikje , doelpunt. Zo eenvoudig kan het zijn als je snel speelt en goed vrijloopt. We konden het goede spel niet vasthouden en kwam Hellas beter in hun spel. Met een zeer goede man in het midden en een snelle en schotvaardige spits werden we onder druk gezet. Sam liet zien dat hij de bloedvorm nog steeds heeft en ook verdedigend zat het redelijk in elkaar, ook op dat gebied gaan we vooruit. Fysiek waren we de mindere maar dat werd nu nog onvoldoende goedgemaakt door fel de duels in te gaan, al deden Jop en Robin het ook op dat gebied het zeer goed. Dat het bij de rust 3-1 voor Hellas stond was verdiend. Na rust gaven we de 4-1 makkelijk weg door een moment van slap verdedigen, maar daarna waren we langere tijd de betere ploeg. Een mooi uitgespeelde aanval waar Rafaël niet zelf voor het doelpunt ging maar de bal gunde aan César die er veel beter voor stond, zorgde voor de 4-2. Kort daarna bereikte Bob met een prachtige pass over 25 meter de vrijstaande César.Één op één tegen een keeper is onze blonde pijl dodelijk. We kregen de gelegenheid op de gelijkmaker, maar Bob mikte op de lat in plaats van er onder en Bradley, onze hardwerkende aanvoeder van vandaag miste op aangeven van Bob een moeilijke kans. In de laatste tien minuten kon Hellas door zijn spits en middenvelder wat geflatteerd uitlopen naar 8-3. Het benutten van kansen was hun sterkste punt. Nogmaals het was stukken beter dan vorige week en als team bleven we een geheel. Wel mag het in de duels nog feller want wie de meeste duels wint, wint meestal ook de wedstrijd. Dat kunnen we leren door ook in de training 100% inzet te tonen. Woensdag om 5 uur kunnen we al laten zien of het beter gaat.